|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zakup łóżka dla jednej osoby
Witam, chcę kupić sobie nowe łóżko z materacem. Na Allegro znalazłem u jednego sprzedawcy materac i łóżko, o takie:
Materac: http://allegro.pl/materac-canada-7st...718989435.html Łóżko: http://allegro.pl/materac-materace-l...718987954.html Interesujące mnie wymiary to właśnie 90x200. Sprzedawca ma bardzo dużo komentarzy, bo ponad 50 tys. w tym zdecydowana większość jest pozytywna i myślę, że przynajmniej ktoś z forum kupował u niego. Martwi mnie jednak jedynie to, bo komentarz pozytywny to pierwsze wrażenie zakupionego towaru, a jak wygląda taki materac i łóżko po x miesiącach / latach użytkowania ? Jakieś doświadczenia z towarem tego sprzedawcy ? Dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakup łóżka dla jednej osoby
Cytat:
na moje oko to rama łóżka i podbicie pod materac jest niestabilne i małowytrzymałe .takie deseczki sa delikatne i szybko się wyrabiają.potem skrzypia,lub moga się wyłamać pod ciężarem,lub w trakcie igraszek.łózka powinno być stabilne,a to jest zrobione z sosny,która jest delikatna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nikt nie używał produktów tego sprzedawcy ? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja w ogóle nie jestem za kupowaniem czegokolwiek w sieci. Doświadczyłem, że lepiej pogadać ze sprzedawcą w salonie i na pewno nie przez ALLEGRO. Moja siostra kupiła sobie stelaż z materacem w promocji - cenowo wyszło jej bardzo fajnie. Polecili jej materac Sembella z ich stelażem w cenie czy coś takiego... Jak dla jednej osoby to naprwdę dobra okazja, a zawsze można sobie dostawić drugi
![]() Podrzucam stronkę - [link] - nie mają salonu ale można ich dostać w innych sklepach Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-05-31 o 22:32 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.