|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wspomnienia....
MAcie jakieś miejsce, wktórym gromadzicie wszystkie małe pamiątki, które kojarzą się z różnymi wydarzeniami waszego życia a rzem tworzą zbiór wspomnień? Może jakieś pudełko, szuflada, karton...Ja mam swoją tablice, której zdjęcie załaczam
![]() Zdjęcia oczywiście mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspomnienia....
Album na zdjęcia
![]() Kiedyś takim miejscem był też pamiętnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wszysto mam na fotkach w albumie lub w kompie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja wszystkie przedmioty bliskie mojemu sercu umieszczam na meblach, biurku-jesli jestbtego duzo to szuflada, ale generalnie lubie miec je na widoku. wtedy wspominam na biezaco i usmiecham sie sama do siebi8e
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
szuflada
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kiedyś pisałam pamiętnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po tym zdarzeniu pisałam jeszcze długo pamietnik, ale w końcu stwierdziłam że na klawiaturze jest szybciej i wygodniej i przeniosłam się na bloga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kilka lat temu wszystko przyczepialam do lustra
![]() zdjecia mojej corci-wtedy ukochanej jedynaczki ![]() bileciki ulotki zaproszenia bilety na dyskoteki rachuneczki z ubran i ich metki-tych firmowych z ktorych bylam dumna wszystko to przypinalam przypinkami do wlosow mojej corki,albo fajnymi naklejeczkami..roznie to bywalo ![]() dzis lustra juz nie mam ![]() wszystko uleglo zmianie dzis wszystko mam porozwalane wszedzie,wlasciwie juz nic nie zbieram ![]() pozostaja wspomnienia owszem wciaz zdjecia w albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam pudelko na kartki, listy oraz walentynki - przechowuje tam wiekszosc rzeczy, ktore cos dla mnie znacza, dostalam od chlopakow, znajomych.
A na dnie szuflady lezy koszulka foliowa z zamknieciem, w ktorej znajduja sie listy i rysunki mojej wielkiej milosci oraz wszystkie inne rzeczy z nim zwiazane. Dodatkowo albumy ze zdjeciami(mam ich miliony) oraz moj stary blog.
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2005-08-24 o 07:27 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
moim miejscem na wspomnienia jest pudlo po butach oblepione w zielony papier kwiatuszkowo biedronkowy oraz tablica korkowa podobna do twojej k maUa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Od niedawna parapet
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Wszystkie moje takie pamiątki, karteczki, zdjęcia, zaproszenia, małe maskotki i inne takie drobiazgi, które dla mnie coś znaczą trzymam w takim dużym drewnianym pudle
![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tak serio, juz nie gromadzę biletów z kina i innych podobnych rzeczy. wyrzuciłam wszystko, bo to nie potrzebne dla mnie.Jedynie zdjęcia są bardzo piekną pamiatką z przeszłosci. Magrest masz bloga ? Błagam podaj mi na PW, ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia i pamiętnik/kalendarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pamiętnik, książki, od czasu ostatnich porządków - pudełka
![]() Tablicy korkowej jeszcze nie potrafie do konca zaadaptowac tak, jakbym chciala.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ta tablica wygląda jak by miała zaraz spaść
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Trzymam jeszcze pamiętnik,który pisałam mając 14 lat
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam wspominac zwłaszcza te dobre chwile...wtedy zamyslam sie na amen.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Pisalam kiedys pamietnik ale teraz juz mi sie jakos nie chce...moze bronie sie przed powracaniem bolesnych wspomnien i opisywaniem ich.
A wszystkie bilety z dyskotek,kina itp mam poupychane w portfelu lub w pudelku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Listy,pamiętniki mam na dnie w szufladzie.Kiedyś je wyciągne i pośmieje/powspominam jakie bzdrury czasami pisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
zdjecia w albumie , a listy itp w pudeleczku
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Mam dwa pudełeczka - jedno z czasów podstawówki i jedno z czasów liceum. Mam tam stare bilety, walentynki i różne takie... Jakoś nie potrafię ot tak tego wyrzucić...
W dzieciństwie miałam zacząć prowadzić pamietnik, ale zawsze kończyło się na tym, że mi się nie chciało ![]() Obecnie moje pamiątki to zdjęcia, które wrzucam na kompa, a co ładniejsze wywołuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hmmm....ja właśnie pracuję nad tym jak by tu się pozbyć wspomnień sięgających dalej niż ostanie pół roku,te materialne niemal wszystkie już wyrzuciłam ,gorzej z tymi nienamacalnymi.
Zresztą nie lubię tych tradycyjnych pamiątek w postaci fotek, ich przeglądanie wzbudza we mnie tylko żal, że te miłe chwile ze zdjęć już nie wrócą. ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.