|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nauka angielskiego (Royal)
Witam
Zgłosił sie do mnie jakis przedstawiciel szkoly jezykowej Royal z Poznania i zaproponowal nauke jez. angielskiego przez Skypa. Oczywiscie trzeba za to zaplacic przez GetinBank, miesieczne raty przez 2 lata. Wydaje mi sie ze to jakas podpucha. Czy ma ktos jakies doswiadczenie z ta szkola jesli tak to prosze o pilna odpowiedz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nauka angielskiego (Royal)
Nie slyszalam o tej szkole. Pierwszy raz slysze o nauce jezyka przez Skypa. Moje watpliwosci budzi przede wszystkim fakt, ze musisz
placic przez 2 lata . To co, nie wolno ci sie wycofac po kilku miesiacach? Moze zapytaj o darmowe lekcje probne Mnie osobiscie wydaje sie to bardzo podejrzane ![]() Moze sprobuj poszukac tej firmy przez google. Jesli faktycznie ucza przez Skypa to powinni miec strone internetowa... A moze jest informacja o tej firmie na jakichs stronach internetowych... |
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nauka angielskiego (Royal)
Cytat:
A ile musisz za to płacić?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

placic przez 2 lata
. To co, nie wolno ci sie wycofac po kilku miesiacach? Moze zapytaj o darmowe lekcje probne 

A ile musisz za to płacić?