|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bioderma PHOTOMAX 100
Moze ktos wie gdzie w Warszawie mozna kupic krem ochronny Biodermy Photomax 100 w wersji NIETONUJĄCEJ!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Bioderma PHOTOMAX 100
teoretycznie wystarczy, że pójdziesz do "swojej apteki" i poprosisz, żeby zamówiono dla ciebie ten kosmetyk.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
I własnie teoretycznie tak to wygląda. Zamowiłam to w aptece i pare razy powtarzałam nie tonujący!!!! oczywicie przyszedł tonujący. Pani sie zrobiło głupio no i powiedziała że innych nie mają! A u mnie w mieście nie ma 100 aptek ;(
A może ktos wie kto jest dystrybutorem BIODERMY na Polskę? |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, ta stolyca [img]icons/icon12.gif[/img]
Maggie, jeśli chcesz, kupię Ci tego Fotomaxa i wyślę. Na pewno chcesz 100-tkę ? Bo u mnie cała gama Photomaxów i w ogóle Bio-dermy, bez problemu [img]icons/icon7.gif[/img] W razie czego, daj znać do 15-tej na maila - mogę to załatwić dzisiaj albo dopiero w poniedziałek. A w ogóle, to polecam twojej uwadze SVR 100 i Dermedic 60. No tylko że Dermedic to tez nowość, nie wiem czy będzie w Warszawie [img]icons/icon10.gif[/img] pozdróweczka [img]icons/icon40.gif[/img]
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dystrybutor Bioderma Polska:
Promopharm 4 sp. z o.o. ul.Dietla 81 31-050 Kraków tel(012)2920060 fax: (012) 4217115 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.