|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
seboradin
Kupilam sobie dzis ten lotion seboradin niger .W sposobie uzycia jest napisne ,zeby naniesc na wlosy wilgotne lub suche.Nie wiem jednak czy jesli chce naniesc na suche wlosy musza byc one odrazu po umyciu czy moga byc z caleo dnia ?Jesli ktos stosowal to bardzo prosze o pomoc
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Re: seboradin
ja wlasnie tez nie wiem - wiec tez prosze o odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 362
|
Ja wprawdzie nei uzywalam ale na pewno nanioslabym na wilgotne-zaraz po umyciu. Tak robie ze wszystkimi odzywkami ktorych sie nie slpukuje. Aha, a ten przelalabym do jakiegos pojemniczka, kto ma spray, bo z tego co wiem-ten nie ma
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 119
|
Czesc
![]() Ja kiedys tego u¿ywa³am. MNIe nie pomog³o, a smierdzia³o tym w ca³ej wsi ![]() Stosowa³am to tak. Przela³am p³yn do butelki z rozpylaczem i psika³am min mokre w³osy. POzniej troche wgniata³am d³oniami, czeka³am z 15 min., a¿ Seboradin wsi±knie i czeka³am na wyschniêcie w³osów...po¼niej uk³ada³am fryz w³a¶ciwy. ![]() Przela³am dlatego, ze z oryginalnej butelki jako¶ mi nie wychodzi³a aplikacja ![]() POzdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wszelkie od¿ywki chyba lepiej stosowaæ na w³osy umyte... Lotion Seboradin rzeczywi¶cie przela³am do innego pojemniczka i spryskujê nim wysuszone w³osy - ja mam krêcone wiêc w ten sposób sobie jeszcze ugniatam trochê loczki, a ponadto czyta³am te¿ w jakim¶ m±drym kobiecym pisemku
![]() W ogóle stosowanie od¿ywki na podsuszon± czuprynê ma dla mnie ten plus, ¿e czuje siê ile specyfiku trafi³o na w³osy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 534
|
Ja na mokre nie u¿ywam. Stosujê tylko na suche, a w³a¶ciwie to nie na w³osy ale na skórê g³owy. Je¶li na³o¿ê dzieñ po umyciu, to zwykle przed³u¿a to efekt ¶wie¿o¶ci w³osów o 1 dzieñ. Czyli w sumie mogê sobie odpu¶ciæ mycie na 4 dni. ale nie stosujê go zbyt czêsto, bo jako¶ nie pamiêtam ¿eby wsmarowywaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 860
|
Ja uzywam go czasem w ramach kuracji codziennie przez jakis tydzien, dwa. A wlosy myje co kilka dni, wiec wypada ze raz uzywam na sucho, raz na mokro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No ja wczoraj tego uzylam pierwszy raz.Uzylam tego na noc na suche wlosy ale chyba nalozylam za duzo bo przez cala nc czulam te intensywny zapach .... mojego chlopaka tez to chyba meczylo bo nie mogl wogole spac
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 244
|
ja równie¿ kupi³am ten lotion, bo czyta³am ¿e przy¶piesza porost w³osów,a zapuszczam i chcê mieæ ju¿ d³ugie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Rosn± szybciej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ale czy ja musze robic jakies przerwy w tym ,czy jak nie bede robila tych przerw to bedzie dobrze czy wlosy sie wkoncu "zmecza " ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: seboradin
ja robie kuracje z 2 butelek i przerwe jakas miesieczna ale to bylo daaaaaawno
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 565
|
Dot.: Re: seboradin
ja go stosowalam kiedys namietnie i powiem tak, jesli wypatrywalam wlosow NIC nie widzialam, a potem jak zuzylam cala buteleczke to nagle zauwazylam ze rosna mi takie male nowe wloski.
Dobry sposob to robienie sobie fotek co jakis czas i porownywanie ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Dot.: seboradin
Je¶li zale¿y Ci na przyspieszeniu efektów - to niestety - cudów nie ma, wa¿ne jest, ¿eby lotion wcieraæ w skórê g³owy - taki masa¿ w po³aczeniu z aktywnymi sk³adnikami preparatu (nie bêdê wymieniaæ, bo za du¿o tego w Seboradinie
![]() Na szczêscie tylko lotion ma taki intensywny zapach ![]() Mo¿na wcieraæ w skórê wilgotn± i such± - ja wolê w such± (rano, przed wyj¶ciem do pracy), bo po 1/ mam wra¿enie, ¿e w³osy mi szybciej rosn± ca³y dzieñ ![]() W ciê¿kich sytuacjach (karmienie, dieta, okresy przesileñ), jak w³osy wypada³y mi na potêgê u¿ywa³am ampu³ki Seboradin (14-dniowa kuracja) i uwa¿am, ¿e s± super! Poza tym przy moich krótkich w³osach jedna starcza na 2 aplikacje, wiêc za 30 zl mam 2 kuracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko ma swoje plusy i minusy
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
wola³abym gêste w³osy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pomysl ze takie s± nieekonomiczne
![]() wiecej odzywek schodzi, szamponow a co za tym wiecej kasy ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 854
|
ja u¿ywam na mokre w³osy ale chyba siê przestawie na suche, tak jak mówicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
I dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.