|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kartki misyjne
Kochane Wizażanki! Wszystko w Waszych rękach! Poszukuję inspiracji na wykonanie kartek wielkanocnych -misyjnych. Dzieci w naszej szkole mają je wykonywać w ramach rekolekcji i sprzedawać z przeznaczeniem na misje...Dostałam zlecenie a pomysłów zero...Pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: kartki misyjne
Ale chodzi o zwykłe wielkanocne kartki czy też jakieś o tematyce misyjnej?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W tym rzecz, by polaczyć dwie te rzeczy...Mają to być kartki wielkanocne ale z motywami misyjnymi, np.afrykańskimi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kurcze kiepskie połączenie - jakoś Afryka zupełnie nie kojarzy się z Wielkanocą. Na moim wątku też jest kilka ostatnio wrzuconych kartek wielkanocnych (jak chcesz to zerknij) ale napewno z Afryką nie mają nic wspólnego
Chyba zeby tą poniżej zrobić z - brązowego lub beżowego papieru a jajką wyciąć z papieru w zwierzęce prążki ??? - lub jajka normalne jednokolorowe, a pasek pod jajkami w prążki nie wiem jakby to wyszło ale tak mi wpało do głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Karteczka bardzo fajna, Joasiu. Dziękuję.Ja też robię kartki wielkanocne, ale nie wiem jak połączyć je z motywem misyjnym...Też myślałam o papierze w zwierzęcy wzór...ale gdzie go zdobyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wydrukować z internetu. Było mnóstwo wątków, w których dziewczyny podawały linki, skąd można pobrać wzory do druku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
taki papier widziałam tutaj http://www.acherryontop.com/shoppe/type/paper/?sr=0 tylko nei wiem na której stronie (trochę tego jest do sprawdzenia) są tu też gdzieś rózne zwierzaczki to mozna je wykorzystać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.