|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyszczuplanie buźki
Pytanie swoje kieruję do pań, które kiedykolwiek miały do czynienia z kremem wyszczuplającym do twarzy L'oreala "Plenitude Revitalift Slim". Mam młodziutką cerą (poniżej 20 lat) i chciałabym po porostu nieco "zaostrzyć" rysy twarzy i kości policzkowych. Czyten kremik naprawdę jest ok i czy może być używany do młodej cery? Chyba, że są jeszcze inne, które mogą mi pomóc (byle nie za drogie [img]icons/icon7.gif[/img]
Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Wyszczuplanie buźki
Ja używałam tego kremiku i byłam bardzo zadowolona; naprawdę ślicznie modeluje rysy twarzy: lekko wyszczupla i napina skórę, dobrze nawilża. Natomiast co do tego, czy możesz go stosować w Twoim wieku, trudno mi się wypowiadać, ponieważ zaczęłam go używać po zdecydowanie 30-tce.
Spróbuj poszukać jeszcze na forum w starych postach lub w artykułach - mam wrażenie że Basia Kwiatkowska wypowiadała się na temat jego składu, a już na pewno dziewczyny wymieniały opinie [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witam
![]() Planuję zakupić ten krem, mam cerę mieszaną, podpowiedzcie mi, czy nie błyszczy się po nim mocno twarz? pozdrawiam ig maga napisał(a): > Ja używałam tego kremiku i byłam bardzo zadowolona; naprawdę ślicznie modeluje rysy twarzy: lekko wyszczupla i napina skórę, dobrze nawilża. Natomiast co do tego, czy możesz go stosować w Twoim wieku, trudno mi się wypowiadać, ponieważ zaczęłam go używać po zdecydowanie 30-tce. > Spróbuj poszukać jeszcze na forum w starych postach lub w artykułach - mam wrażenie że Basia Kwiatkowska wypowiadała się na temat jego składu, a już na pewno dziewczyny wymieniały opinie [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
U mnie ten kremik znakomicie się wchłaniał, bez śladu [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.