|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
miłość jak z filmu? mozliwe?Hej,
Chciałam się zapytać, czy może któraś z Was, spotkała swojego tż w jakichś baaardzo nietypowych, romantycznych, zaskakujących okolicznościach? Wiecie, chodzi mi o takie sytuacje jak w filmach, np że idziecie ulicą, nadjeżdża auto, wy go nie widzicie i nagle wasz przyszły TŻ was ratuje ![]() Wiem wiem, trochę mnie poniosło, ale ciekawa jestem, czy takie rzeczy się zdarzają, bo ja niestety poznałam tż w bardzo tradycyjny sposób - chodzilismy do jednej szkoły ![]() Teraz już nie jesteśmy razem i czekam właśnie na jakiegoś chłopaka który spadnie na mnie jak grom z jasnego nieba i ciekawa jestem czy sie doczekam ![]() Piszcie o waszych nietypowych spotkaniach z mężczyznami!! ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: miłość jak z filmu? mozliwe?
ja spotkałam swojego TŻ przez internet, dzieliło nas 150 km, ale to nie był problem i już 3 lata mija jak ze sobą jesteśmy. Nie były to romantyczne okoliczności poznania (bardziej nowoczesne
), ale miłość jak z filmu owszem i jest to możliwe. Nie ma jednak co żyć marzeniami, bo miłość przychodzi baaardzo niespodziewanie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci ze to dosyć odważny krok, nie wiem czy zdecydowałabym sie zawrzeć znajomość przez neta, ale nic, najważniejsze że jesteście szczęśliwi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie ja lecz moj kolega... zapoznał się ze swoja koleżanka w zimie
![]() jechali autobusem siedząc koło siebie . ona czytała książke na rekach miała rękawkiczki. gdy nie mogła przewrócić kolejnej strony ... zrobił to on i jakoś tak to się dalej potoczyło
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były TŻ podszedł do mnie na ulicy i spytał sie czy sie z nim umówię. Odmówiłam stanowczo. On nie dawał za wygraną, próbował mnie dalej nakłonic do spotkania wiec troszke sie zdenerwowałam i w złosci powiedziałam mu co ja o takich chłopakach mysle. On mi cos tam odpowiedział i gdyby nie to, że powstrzymał mnie jego kolega to dostałby z liscia w twarz (ehh... człowiek jak był młody to miał pomysły
). Na drugi dzien przypałętał sie z kwiatami i przeprosił za ten incydent. Wtedy juz pogadalismy normalnie i sie umówilismy.Jak juz bylismy para to powiedział, ze jak mnie zobaczył to było jak grom z jasnego nieba. Zakochał sie od pierwszego wejrzenia. hehe.... ma sie ten urok osobisty
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc Twoja historia równiez jak z ekranu nieważne gdzie,ważne żeby miłość była słodka jak z bajki...
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hehe misia, calkiem sympatyczna historia
![]() 1141655 twoj kolega tez mial ciekawie ![]() Mnie sie przypomnialo wlasnie, a propo autobusów, ze moja kuzynka poznala wlasnie w autobusie swojego męża, ustapil jej miejsca po drodze do pracy, a nastepnego dnia zaprosil ja do kina rowniez w autobusie ![]() Najzabawniejsze w tej historii jest to, ze mieszkali w tym samym wieżowcu przez kilka lat i nawet nie wiedzieli o swoim istnieniu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy to jak z filmu, ale z moim obecnym TŻetem poznaliśmy się przypadkiem na imprezie, na którą przyprowadziła go nasza wspólna znajoma- była to miłość od pierwszego wejrzenia, nigdy wcześniej nie zgadzałam się umawiać z chłopakami, których dopiero poznałam, ale dla Niego zrobiłam wyjątek i nie żałuje
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Ja nie spotkałam żadnych romantyków
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Jotemka nie przejmuj się, bo ja tez nie ;( ale jeszcze wszystko przed nami
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kojarzy mi sie z filmem "Przystanek miłość", tam rowniezz komunikacja miejska odegrala glowna role
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Natalie of Green Gables Czas edycji: 2007-03-09 o 09:56 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Fajna historia
![]() I pomyśleć, że on tyle czasu czekał na to abyś się z nim w końcu spotkała Życzę szczęścia i żeby to był ten jedyny
Edytowane przez magdaa_j Czas edycji: 2007-03-09 o 15:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
). Na drugi dzien przypałętał sie z kwiatami i przeprosił za ten incydent. Wtedy juz pogadalismy normalnie i sie umówilismy.