|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moja praca mgr :((
witajcie
![]() chciałabym sie Was poradzić odnośnie pracy mgr.. czy znacie jakąś dobrą strone w necie, gdzie jak chłopu opisują jak sie do tego zabrać, jak powinien wyglądać plan pracy, przypisy , bibliografia ? nie mam pojęcia jak sie do tego wszystkiego zabrać ![]() a promotorke mam taką że ręce opadają.. jak już wezmę wolne w pracy, albo tak sobie ustawie grafik żeby do niej iść to ona ręce rozkłada bo ktoś ją odwiedził i nie ma czasu dla mnie, albo wcale nie przychodzi.. i bądź tu człowieku mądry ![]() poza tym pisze z prawa pracy o urlopach wypoczynkowych, może któraś z Was też pisze albo pisała podobny temat?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja praca mgr :((
ja kiedys znalazlam w necie taki mini-poradnik o pisaniu pracy...moge ci wyslac, napisz mi PW z mailem o ci wysle
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Musisz sie dowiedziec u siebie w katedrze jak to ma wygladac. Niektore instytuty zycza sobie przypisow u dolu strony a inne na koncu. Moze uda sie poprosic w sekretariacie o czyjas prace z poprzednich lat do wgladu- wtedy bedziesz miec czarno na bialym wzor..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Współczuję osobom, które mają takich promotorów. Przyznam, że jeszcze jakiś czas temu uznałabym, że to ściema, bo nie wierzyłam - przez porównanie do mojego własnego promotora - że są tacy promotorzy. Teraz moja siostra szykuje się do magisterki i nie mogę wprost uwierzyć jak jej promotor wykręca się, bo nie można tego inaczej nazwać, od udzielenia jej odpowiedzi na podstawowe pytania! Dlaczego on to robi?
My klepaliśmy przypisy od III roku, na IV właściwie wiedzieliśmy jak od strony formalnej powinna wyglądać poprawna praca mgr, na V przynosiliśmy na seminarium fragmenty pracy i analizowaliśmy w grupie zdanie po zdaniu. Stąd trudno jest mi wyobrazić sobie sytuację, w której promotor nie chce pomóc magistrantowi, bo akurat ktoś do niego przyszedł (albo z jakiegokolwiek innego powodu; chciałam nadmienić, że za każdą pracę mgr promotor dostaje 800 zł /bodajże nawet netto/ - przynajmniej tak było u mnie na uczelni).
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
to jest plik wordowski wiec ja prosilabym o PW z mailem i z checia wysle...
a co do takich promotorow to rowniez wspolczuje....biora gruba kase za kazdego seminarzyste i jeszcze taka olewka...moj w zasadzie nie jest jakis mocno wylewny ...ale jak go poprosimy o jakies informacje techniczne to oczywiscie udziela nam ich bez problemu, dla kazdej tez ma czas na omowienie problemow i poszczegolnych kawalkow tekstu...takiego promotora jak twoj fifiorku powinno sie chyba gdzies zglosic, bo szkoda waszych nerwow ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kup sobie książkę jak pisac pracę dyplomową, autroa nie znam.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wielgachne
![]() doszłam do wniosku, że skupie się narazie na znalezieniu jak najlepszych materiałów ... a jest ich tyle co kot napłakał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.