|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nie możemy się kochać!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie możemy się kochać!!!
ja rowniez przechodzilam przez taki problem.w naszym przypadku wina lezala po stronie tabletek.rowniez od samego poczatku je przyjmowalalm i tak jak Ty przez pierwszy rok wspolzycia nie narzekalam na brak ochoty jednak potem zaczely sie schody
![]() ![]() co do zabezpieczen to nic Ci niestety nie poradze.sama mam z tym problem gdyz jak wiadomo przy tabletkach nie trzeba sie o nic matrwicpo kilku latach czlowiek sie przzwyczaja do wygody i nie ma ochoty na zmiany w tej dziedzinie(dobrze to ujelam?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję, że po odstawieniu tabletek także powróci mi ochotka na seks. Problemem tylko jet w miarę dobre zabezpieczenie. Chcemy stosowac coś oprócz prezerwatyw. Tylko co?
A jakie mniej więcej są ceny tych globulek i kremów (napewno taniej mi wyjdzie niż kupowanie pigułek...) Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-01 o 23:19 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
moze globulki beda pomocne.mowia ze niektorym kobieta to przeszkadza bo sie bardzo pienia i daja uczucie ciepla ale sprobuj moze wam akurat beda pasowaly.sa takze kremy tylko one sa troszke drozsze nic globulki.
Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-01 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moze powinniscie wprowadzic jakies urozmaicenie w seksie..Nie wiem..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jestem prawie pewna że chodzi o tabletki.Ja tak miałam i było to przyczyną niejednokrotnie kłótni między mną a moim mężem.Zastanawiałam się też czy nie znudziliśmy się sobie i może powinnam coś robic żeby ratowac naszą namiętnośc i pożądanie ale z chwilą odstawienia antykoncepcji miałam na niego zwierzęcą ochotę i wszystko powróciło do normy. Jeśli chodzi o inne formy zabezpieczenia nie ma chyba lepszej niż tabletki więc pozostają prezerwatywy, dni niepłodne lub spiralka (ale tylko w przypadku , kiedy urodziłaś pierwsze dziecko).:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja także biorąc tabletki byłam strasznie oziębła można tak powiedzieć teraz już prawie 2msc nie biorę zrezygnowałam i spowrotem przychodzi ochota na sex
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
KWC
|
czy jest jakaś alternatywa? Oczywiście, że jest, ale nic nie daje takiej gwarancji jak pigułka, która tak jak piszą dziewczyny, jest najprawdopodobniej przyczyną spadku libido. Możesz spróbowac innych tabletek na początek, a jeśli nie bedzie poprawy: zostają wam prezerwatywy i globulki ( bo spirala jest dla kobiet, które już rodziły)>
Poza tym znużenie seksem nie jest niczym nadzwyczajnym w długoletnich związkach, bo po prostu wpada sie w monotonię. Spróbujcie może jakiegoś afrodyzjaka, zabawy z wibratorem, albo seksu w dziwnym miejscu..żeby na nowo pobudzić zmysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
U mnie tabletki też były niestety przyczyną braku ochoty na seks. Byłam doskonale zabezpieczona, zero stresów, ale co z tego, jak wcale mi się nie chciało.
![]() Odstawiłam tabletki i ochota wróciła. ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.