|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pokojne piosenki jak Simple Plan - Save you
Witam wszystkie wizażanki
Szukam spokojnych, trochę smutnych piosenek w stylu Simple Plan - Save you link: http://maniaczka33.wrzuta.pl/audio/a...plan-_save_you Oczywiście chodzi o początkową część utworu - póżniej piosenka staje sie troche 'głośniejsza' ![]() ![]() Liczę na Waszą pomoc ![]() pozdrawiam PZF |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pokojne piosenki jak Simple Plan - Save you
może:
Trading Yesterday - Shattered The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel Coldplay - The Scientist ; Trouble ; Violet Hill ; Yellow Thriving Ivory - Flowers For A Ghost Snow Patrol - Open Your Eyes ; Chasing Cars to tak co mi pierwsze przyszło do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
O tak, te przypadły mi do gustu
![]() Dodam jeszcze, że w piosence "Save you" najbardziej trafia do mnie pierwsze kilka sekund utworu, dosłownie dwa pierwsze wersy - oczywiście chodzi mi o muzykę oraz przede wszystkim styl wokalisty ![]() Przegladam właśnie wątek "Smutne piosenki", ale jak wiadomo, nie wszystkie tytuły tam padły, więc jakbyście miały coś jeszcze to proszę i z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Guns N' Roses - Don't Cry .
![]() Evanescence - Bring Me To Life .
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
The Beatles - Yesterday
Kings of Convenience - The build up Kings of Leon - Closer Arctic Monkeys - 505 Nouvelle Vague - In the manner of speaking Maria feat. Eric Truffaz - Yellow daffodils Singur Ros - Hoppipola ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Simple Plan-Untiled
Stereophonics - Maybe Tomorrow Evanescence- Angel Of Mine Linkin Park - My December System of a Down - Roulette Myslovitz- Wieża melancholii Coma - Pasażer Three Doors Down - She Don't Want the World Evanescence - The Last Song I'm Wasting On You Lifehouse-everything Kelly Clarkson - To make you feel my love Tenth Avenue North - Love Is Here Evanescence - "My Immortal" Coldplay - Fix You Red- Pieces ![]() Kelly Clarkson-Hear Me To kilka z moich ulubionych ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie wiem, czy da się znaleźć piosenki, które akurat tobie by pasowały, a które są w stylu tej podanej przez ciebie, ale to wg mnie jest okay:
Muse - "Unintended" ![]() Coldplay - "What If" Radiohead - "Karma Police" Radiohead - "Nude" Radiohead - "No Surprises" Serena Ryder and The Beauties - "The Funeral" / Band of Horses - "The Funeral" Jet - "Timothy" The Raconteurs - "You Don't Understand Me" Tracy Chapman - "Fast Car" Silverchair - "Without You" Hoobastank - "The Reason" Massive Attack - "Paradise Circus" Paramore - "My Hero" Reamonn - "Open Skies" Sade - "In Another Time" Sade - "The Safest Place" Sade - "The Moon and The Sky" Safetysuit - "What If" Safetysuit - "Stay" Snow Patrol - "Set The Fire To The Third Bar" Teddy Geiger - "For You I Will (Confidence)" Switchfoot - "I Dare You To Move" chyba tyle w tej chwili pamiętam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.