|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kenzo wymienię
Zerknęłam wczoraj w domu i poprawiam to co powyżyj: Flower by Kenzo - tak powinno się to chyba pisać, 30 ml, z czego ubytek jest ok. 1/5. Brakuje jakieś 1,5 cm od góry butelki. Reszta się zgadza - oryginalne, nie żadne podróby. Przepraszam za powyzsze błędy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
sweet sunday, niestety nie wiem, jak pachną Lacoste Pour Femme, ale skocxzę jutro do perfumerii i dam znać. Czy one są oryginalne i jaka pojemność?
ewelinka, nietsety w ciuchach nic nie znalazłam, z rozmiarem 34-36 pożegnałam sie już rok temu-niestety. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[quote=modro;3929325]sweet sunday, niestety nie wiem, jak pachną Lacoste Pour Femme, ale skocxzę jutro do perfumerii i dam znać. Czy one są oryginalne i jaka pojemność?
są na 100% oryginalne kupione w perfumerii mam do nich kartonik pojemnośćto około 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie zauważyłam Ewelinko0, dopiero zaczynam się tu poruszać. Odpisałam u Ciebie, ostatecznie dam znać jutro.pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.