|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podkład Gosha!!
Witam drogie dziewczyny...mam na wymiane podklad firmy Gosh- Hello Youth o kolorze 23 Sand...Podklad byl uzywany kilka razy... Byl to podklad mojej mamy, ale dla niej jest za ciemny :P Dla mnie z kolei jest za jasny hehe totez bardzo chetnie wymienie go na jakis kosmetyk... Nie wiem konkretnie na co wiec jezeli jestescie nim zainteresowane to piszcie co macie na wymiane
P.S. podklad ten w sklepie kosztuje 49zl Zapraszam do wymiany ![]() Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko Dziewczynki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zamienię podkład :)
Witajcie drogie wizazanki
![]() Mam do wymiany podkład firmy GOSH o kolorze Sand uzywany kilka razy... Chciababym go wymienic na jakies cienie do powiek, albo roz do policzkow czy podklad Maybelline Dream Mat Muss ![]() Zapraszam do wymiany
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię podkład :)
moze u mnie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana taka wymianka bo aktualnie potrzebny mi podklad
jak mozesz to napisz mi tylko czy podkładzik jest raczej beztłuszcowy czy nie bo mam cere mieszana, która czesto lubi sie swiecic
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jesli tak to super to ja sie decyduje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam w sprawie wymianki PW
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
PW czyli Praywatna wiadomość
na PW wymieniamy się adresikami pod który wysyłamy kosmetyki. kliknij na ikonke w prawym gornym rogu pod nazwą "prywatne wiadomości" i wtedy wejdziesz do tego folderu i odczytasz moja wiadomosc.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej
odpiszesz mi na pw odnosnie wymianki?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.