|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jaki kolor zasłon?/zasłony
nie wiem jaki kolor zasłon do czerwonego kompletu
nie wiem czym sie sugrtowa prze doborze do czego sie dobiera kolo zasłon? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaki kolor zasłon?
mysle ze ten bardzo pasuje!!!
kolor zasłon dobiera sie do dodatkow i koloru scian jaki masz, tak zeby tworzył z nim harmonie a ten kolor co masz bardzo pasuje bo masz taka kanape i do scian równiez chcesz zmienic??bo tak jest ok
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Te zasłony pasują, bardzo ładne. Tylko firanka taka krótka to nadaje się bardziej do kuchni a do salonu lepsza długa i delikatniejsza (tzn. nie taki gruby gipiurowy wzór w tym przypadku).
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zasłony są ok, ale moim zdaniem ten obrazek z kwiatkiem w kolorach różu i zieleni nie bardzo pasuje do tego pokoju, ja bym wybrała cos takiego:
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor zasłon?/zasłony
ubzdurałam sobie, że chcę mieć czerwone zasłony
plusy ożywienie kolorystyki pokoju bardzo lubie ten kolor minusy czerwone zaslony kojarzą mi się z burdelami albo z wampirami juz i tak ludzie uwazaja mnie za wampiromaniaczke (ktora nie jestem!) co mi radzicie? myślałam o takich telikatnych półprzezroczystych zaslonkach długich do ziemi
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jaki kolor zasłon?/zasłony
Nie przesadzaj
Jest ok - wszystko ze sobą gra, tylko wymień firankę na długą, gładką, bez wzorów, np z organzy i zdejmij tę serwetę ze stolika i kup mniejszą może coś w stylu firanki.Zmień też powłoczki na poduszki i będzie gitara ![]() Ja mam na ten przykład tak: I parę inspiracji
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Jest ok - wszystko ze sobą gra, tylko wymień firankę na długą, gładką, bez wzorów, np z organzy i zdejmij tę serwetę ze stolika i kup mniejszą może coś w stylu firanki.