|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Za miniaturki i 60 szt.próbek zapachów szukam innego zapachu :-)
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3851124]groszku, mam le feu odlewka z atomizerem tak ok 10ml i aroma tonic Lancoma oryginalne chyba 15 ml[/QUOTE]
Dusiu, odlewek nie chce, a w ogóle le feu odlewke tez oddaje z tymi próbkami
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3851252]nie zauważyłam
ale aroma to w oryginalnej i pełniutkie [/QUOTE]Aroma lancome kiedys mialam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Napiszę może które zapachy by mnie interesowały (kolejnośc nieprzypadkowa
). Jeśli jesteś zainteresowana Musk to napisz, które z nich zgodziłabyś się wymienic za ten właśnie zapach. - miniatura Noa fleur 7 ml - miniatura Mania Armani 5 ml w kartoniku - Escada Collection 1,2 ml - Prada edp 1 ml - Omnia Crystaline 1 ml atomizer - Armani mania 1,5 ml robiona - Eau Dolce Vita 1 ml atomizer - Dior Addict edp 1 ml atomizer - Givenchy Ange du demon 4x 1 ml saszetki - Rose Bourbon 0,5 ml robiona - miniatura Visit Azzaro 5 ml - Coco mademoisselle edp 1 ml atomizer - Versace Bright Crystal 0,8 ml - Trouble Boucheron edp 1 ml - Stella sheer 1 ml robiona - Crystal Noir edt 1 ml robiona - Angel pivoine 3,5 ml robiona - Le baiser Lalique 0,5 ml robiona - Hypnotic poison 1 ml robiona - NR edt 1 ml atomizer - Le baiser du Dragon edp 1,3 ml atomizer - Mont Blanc Presence 0,5 ml robiona - Chocolovers Aquolina 1 ml robiona Rozumiem, że miniatury Mania i Visit Azzaro to wersje dla kobiet? ![]() Ze swojej strony dodam tylko, że Musk by Alyssa Ashley jest nowy (kupiony pod koniec grudnia) w perfumerii w Liverpoolu, zużycie jest minimalne, nie mam jednak kartonika. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chetnie bym wziela jeszcze jakis pędzelek do oczu, ale nie wiem co masz. I jak uwazasz ![]() A zapaszek to z jakich klimatów, bo mnie zawsze kusi to co nie znam, troche o nim poczytalam, ale to nie to samo co wąchanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Musk w moim odczuciu jest zapachem ciepłym i otulającym, ale nie słodkim. Zapach jest delikatny, to nie żaden "killer". Wyczuwam przede wszystkim piżmo i ambrę i delikatnie wpadające w nie nuty jaśminu. Według składu perfumy zawierają także sycylijski bergamot, kwiaty pomarańczy, irys oraz różę, ale szczerze mówiąc ja akurat żadnego z tych zapachów nie wyczuwam
Jeśli chodzi o pędzelki to na wymianę mam tylko komplet pędzelków Estee Lauder, ale raczej nie chciałabym wymieniac ich na próbki perfum
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ok. A moze masz jeszcze jakis maly zel do kapieli. Bo i tak chyba bysmy sie wymienialy cos kolo 12 marca? Tak? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi Ci o żele pod prysznic? Jeśli tak to mam żel pod prysznic Escada Magnetism 50 ml (nowy) oraz Diesel Plus Plus Shower Milk 250 ml (również nowy).
12 marca to już w poniedziałek, więc wymiana może byc praktycznie od razu. Ja swoją paczkę wysyłałabym 13 bądź 14 marca (nie wiem jak się czasowo wyrobię). Zależy mi na tym aby paczka (lub list polecony - jak wolisz) doszła najpóźniej do 22 marca (rankiem 23 marca wyjeżdżam z Polski ), więc od Ciebie zależy kiedy będziesz wysyłac. Naczytałam sie jednak na forum perfumowym o tym, jak działa Poczta Polska i mam nadzieję, że do mnie priorytet nie będzie szedł prawie dwa tygodnie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem iz za probki perfum wchodza w gre tylko inne zapachy czy skusisz sie na kosmetyki??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

). Jeśli jesteś zainteresowana Musk to napisz, które z nich zgodziłabyś się wymienic za ten właśnie zapach.
), więc od Ciebie zależy kiedy będziesz wysyłac. Naczytałam sie jednak na forum perfumowym o tym, jak działa Poczta Polska i mam nadzieję, że do mnie priorytet nie będzie szedł prawie dwa tygodnie