|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Znajomości z internetu
Witam!
Chciałam rzucić taki temat na forum i poznać Wasze opinie. Tak się składa, że wiele par poznaje się teraz w sieci. Służą przeważnie do tego różne portale. Ja od ponad roku staram się kogoś sensownego poznać. Właściwie jest to obecnie jedyny dla mnie sposób. Jestem 35 letnią rozwódką samotnie wychowującą 7 letnią córeczkę. Nie mam za wiele czasu a już na pewno nie wychodzę za często na tzw. "miasto". Umówiłam się przez ten okres z 7 panami. Za każdym razem to było rozczarowanie. Co innego piszą a potem mówią, inne zdjęcia a inny człowiek w rzeczywistości, nie było chemii itd. Najgorzej jest, że pełno w sicie znudzonych małżonków co mnie przeraża! Czy któraś z Was poznała kogoś sensownego w ten sposób? Bo ja już jestem trochę zniechęcona i mam dość tych spotkań na tzw. kawę zapoznawczą. Ile razy trzeba się spotkać aby kogoś poznać? Wiem, że trudno trafić na tą drugą połówkę ale ja to chyba mam mega pecha. Jestem naprawdę ciekawa Waszych opinii. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Znajomości z internetu
Ja mojego chłopa poznałam klasycznie, czyli w podstawówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja bym się chyba nie odważyła umówić z kimś z Internetu... ale ja to ja
![]() Myślę, że należy próbować! Wiele par z mojego otoczenia poznało się w ten sposób ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454130&page=149
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja swojego przyszłego męża poznałam właśnie przez internet
![]() ![]() Nie warto się 'spinać' i na siłę szukać. Daj sobie więcej czasu, podejdź do tego bardziej na luzie, a przede wszystkim nie przejmuj się jeżeli po kolejnym spotkaniu okaże się, że to nie ten. Powodzenia! ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Swojego byłego poznałam przez sympatię (chociaż jak tam byłam z rok temu to się portal z ogłoszeniami sponsoringu zrobił). Po rozstaniu masa rozmów na gg z gośćmi z neta, akt desperacki wręcz:P (zwątpiłam w inteligencję mężczyzn dzięki temu, jak piszesz zdj co innego, opis co innego, a gadać się nie dało). Więc sobie odpuściłam i przestałam na siłę szukać. I obecnego partnera poznałam na czacie,a weszłam tam z nudów, pośmiać się z "cudnych propozycji ogierów".
Także autorko niektórym wystarczy zalogowanie się na portalu i już znajdują kogoś sensownego, a niektórym znowu tysiące spotkań na kawie. Także jak pisały poprzedniczki wyluzować i traktować to jak zabawę. W końcu znajdzie się TEN ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez poznalam swojego TZ przez internet. Masz racje, ze jest tam wielu beznadziejnych osob ale sa tam tez perelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pani Mizantrop
|
Też poznałam swojego TŻta przez internet, weszłam na wojenną ścieżkę z współlokatorką, ona się wyniosła i szukałam kogoś na jej miejsce, dałam ogłoszenie o pokoju do wynajęcia i zgłosił się TŻ
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja również przyszłego męża poznałam przez Internet ale troszkę inaczej bo na forum szkoły, do której wtedy oboje chodziliśmy - później dopiero zauważyliśmy się na wielkich korytarzach
![]() ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2013-03-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że przede wszystkim nic na siłę
![]() Natomiast znam przypadki poznania się w internecie bardziej przypadkowo ![]() i tak jak dziewczyny piszą - na większym luzie do tego podchodź, w końcu spotkasz kogoś odpowiedniego ![]()
![]() |
#12 |
Lena
|
moja siostra swojego męża poznała przez jeden z portali randkowych- katolickich... czasami mam wrażenie że oni sie znali całe życie; a są ze sobą dopiero 4 lata... dobrali sie pięknie.
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Da się poznać przez internet ale niekoniecznie przez portale randkowe.
1. Poznałam na czacie, nudziłam się i weszłam dla jaj i tak jakoś się potoczyło 2. Na gg, też zagadany dla jaj xD 3. W grze, prawie przez rok rozmawialiśmy a potem doszło do spotkania. 4. Kolejny i obecny (mam nadzieje, że na zawsze) tez poznany przez grę. Moja mama także wyhaczyła paru fajnych facetów przez neta czyli się da nawet w trochę starszym wieku od mojego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja mojego przyszłego męża również poznałam w necie
![]() Ale nie na portalach z góry zakładających, że COŚ ![]() Poznaliśmy się na forum tematycznym, więc połączyło nas hobby, pasja ![]() Widywaliśmy się w większej grupie kilka razy, przez rok. A potem nagle jakby piorun w nas strzelił, rozmowy przez PW, gg, smsy, telefony, rozmowy do rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swoimi dwoma poprzednimi tż poznałam się przez internet, też zawsze było to rozczarowanie, męża poznałam przez znajomych. Znajomości internetowe są dzisiaj bardzo powszechne.
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Portale tematyczne dają tę przewagę, że już na starcie macie wspólne tematy do rozmów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.