|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podanie na studia :)
Podejście drugie [img]icons/icon7.gif[/img] Drogie wizażanki... przede mna poważne zadanie muszę napisać podanie do WSF we Wrocławiu kier: kosmetologia...
Nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Znalazłam w necie wzór..jak myślicie czy to będzie dobre? Czy może macie jakieś inne propzycje? Czy w miejsce Instytucie/Katedrze wpisać w Wyższej Szkole Fizjoterapii??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: podanie na studia :)
Nie wydaje mi sie to jakos specjalnie skomplikowane. Oczywiscie musisz dowiedziec sie do kogo konkretnie powinno byc skierowane podanie, bo przeciez nie do uczelni, tylko ktos (domyslnie komisja rekrutacyjna) bedzie Twoje podanie rozpatrywac.
Potem miejscowosc, data i slynna formulka "Uprzejmie prosze o... (i tutaj: przyjecie mnie na pierwszy rok takich to a takich studiow) i ze z gory dziekujesz za pozytywne rozpatrzenie Twojej prosby. Bo dobrze zrozumialem, ze przyjmuja bez egzaminow, tak? [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wieem, że to nie jest skomplikowane... Chciałam tylko by ktoś doświadczony [img]icons/icon12.gif[/img] wskazał mi drogę. Dzięki że to zrobiłeś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Ciesze sie, ze pomoglem [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Do tego co napisal Zlo możesz tez dodać dlaczego zaintersowalas sie tym kierunkiem i co wczesniej z tym związanego robilaś (np jakieś kursy)
Podanie bedzie wtedy mniej "suche" [img]icons/icon12.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: podanie na studia :) fajnie by było
Ach palomino...chciałabym dopisać jakieś kursy, ale takowych nie kończyłam [img]icons/icon9.gif[/img] Mimo to thx za xzainteresownie [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lola [img]icons/icon7.gif[/img]
Nie stresuj się - takie podanie to raczej tylko zwykla formalność niz jakiś znaczący dokument [img]icons/icon7.gif[/img] Jak napiszesz to co powiedzial Zlo i wyrazisz swoje zainteresowanie tym kierunkiem to i tak spokojnie wystarczy [img]icons/icon7.gif[/img] powodzenia [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pal, sters jest mi daleki [img]icons/icon7.gif[/img] Ja się tym raczej ekscytuję [img]icons/icon7.gif[/img] Nie mogę się doczekać [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.