|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Allure Sensuelle, L de Lolita, Lanvin Arpege, NR EDP, Style Lauren, "Ogr.Nil" H
Hej Doroto
![]() Byłabym chętna na L. Czy widzisz u mnie coś dla siebie czy też w grę wchodzi tylko wymiana na OI?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Allure Sensuelle, L de Lolita, Lanvin Arpege, NR EDP, Style Lauren, "Ogr.Nil" H
Doroto,może coś w moich wątkach za NR EDP albo Eclat?Oprócz tego mogłabym jeszcze zaoferować Shalimar EDT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dorotko,
Może coś u mnie ![]() Un Jardin sur le Nil Hermesa 42/50 ml NR for her EDP 45/50 ml ewentualnie: L de Lolita Lempicka 27/30 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175892
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iza, avatar "smiszny" ![]() Niestety nic nie znalazlam dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Un Jardin sur le Nil i NR for her EDP. Może znajdziesz u mnie coś ciekawego
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2007-03-11 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj Doroto,
interesuje mnie NR edp.W zamian mogę zaproponować J'adore edp 47/50ml. Czy taka wymiana ci odpowiada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178562 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie NR for her EDP oraz Allure Sensuelle. Może w zamian za któryś z tych zapachów zainteresuje Cię: Cacharel Lou Lou. Poj. 50 ml, z niewielkim ubytkiem max. 1,5 ml. albo Jil Sander Sensations. Poj. 75 ml, z ubytkiem ok. 2 ml. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Harrods - odpisalam na PW
paprak niestety nic. secco- J'adore to jeden z niewieu zapachow dzialajacych na mnie migrenogennie. Madlaine- niestety nic, choc masz tyyyle na pokuszenie ![]() Basiu- Jil Sander wlasnie sie wyzbylam a Lou Lou to zupelne nie moj zapach... Przepraszam, ze jestem na NIE, ale jak napisalam w 1 poscie poszukuje glownie OI, choc wiem, ze jej zdobycie graniczy z cudem. Mozna mnie jeszcze pokusic Le Lys Angel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak Cie wizazowo lubilam Basiu... ![]() Wprawdzie mam nowa flaszke Coco, ale to moj priorytet, moja lalunia, moja kochanka... (rany! gadam jak potluczona!) Obiecalam sobie, ze te zapachy poleca tylko za OI, ze juz nie bede robic wymian dla wymian, tylko konkret - chce OI. Nie ma OI - nie wymieniam. A Ty zes mnie podeszla z grubej rury ![]() Pozwol Basiu, ze podumam dzien, dwa.. ok? Jaka jest pojemnosc Coco? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorota to jest Coco Chanel EDP - praktycznie nowa bo bez kilku psików, o pojemności 35 ml, oczywiście w kartoniku. Dla mnie zaproponowanie jej w zamian za NR to była uwierz mi również trudna decyzja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basiu, czy poczekasz do srody na moja odpowiedz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Basiu, rezygnuje z Coco. To jest zapach priorytet zawsze, tyle, ze po namysle doszlam do wniosku, ze przeciez nie uzywam jej co dzien, czasami tylko na wieczor i druga flaszka (a od niedawna mam dopiero co zaczeta 50-tke) wiec nim dotre do drugiej flaszki to minie hohoho....
Dziekuje Basiu za propozycje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok. Rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.