|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Remix Armani, Hot Ralph Lauren, róż Bourjois i róż Pupa, błyszczyk L'oreal...
a czy cos ode mnie zainteresowało by Cię ?
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-13 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: *Remix Armani, Hot Ralph Lauren, róż Bourjois i róż Pupa, błyszczyk L'oreal...
Hej Szarado
![]() Właśnie odebrałam PW od noseknosek, gdzie zgodziła się na wymianę swojego Love Love z minimalnym ubytkiem ![]() Obecnie namawiam inną wizażankę na wymianę Remixa na bardzo bardzo ukochany przeze mnie zapach, ale jeśli nic nie wyjdzie z tej wymiany, to obiecuję zgłosić się do Ciebie po Love Love ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za?
![]() - róż Bourjois nr 32 Ambre D'or - kolor brzoskwiniowy, opalizujący ze złocistymi (absolutnie niebrokatowymi) drobinkami, ubytek może 5% ALBO - balsam do ust/błyszczyk w tubeczce L'oreal Pastel Repair, kolor Strawberry Shake - rozbielony, delikatny róż, użyty za 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
edit: sorki, nieaktualne...
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-03-16 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- róż Bourjois nr 32 Ambre D'or - kolor brzoskwiniowy, opalizujący ze złocistymi (absolutnie niebrokatowymi) drobinkami, ubytek może 5%
- balsam do ust/błyszczyk w tubeczce L'oreal Pastel Repair, kolor Strawberry Shake - rozbielony, delikatny róż, użyty za 2 razy - Clinique - Happy 4 ml - Moschino Cheap and Chic 0,5ml - Calvin Klein - Eternity Moment 1,2 ml Mam u siebie róż L'Oreala Rosewood jakby Ci pasowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za róż Pupa? Jaki to dokładnie kolor/numerek?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic dla mnie dziewczyny
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.