|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Podkład jedwabisty-Vichy Aera Tein kolor Opal-wymienie na... coś
Oto opis produktu:
AERA TEINT Podkład jedwabisty Skóra sucha i wrażliwa Kolor Opal - 12 Pojemność 30 ml-Tuba. wazny do 12/08 AERA TEINT Podkład, który umożliwia skórze swobodne oddychanie. Struktura mikroskopijnej siateczki przepuszcza powietrze. Podkład nie zatyka porów i umożliwia równomierne rozprowadzenie. Przeznaczony do skóry suchej i wrazliwej. Nawilża,odzywia i wygładza skórę. Hypoalergiczny. Zawiera wodę thermalną z vichy MÓWIE SZCZERZE-podkład byl 3 razy używany- zostalo go 90%,dostałam go na prezent niestety uczulil mnie bardzo-bo jestem STRASZNYM ALEGRIKIEM,a wiem ze wielu kobietom on słuzy,mnie widac nie ![]() no i nie mam kartonika bo wyrzuciłam gdyz nie spodziewalam sie ze go będe musiala oddać. CHCIALABYM WYMIENIC GO.. sama nie wiem na co, moze na inny podklad albo cos innego czekam na wasze propozycje
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
przepraszm dziewczyny zapomnialm napisac
NIE MOGE UZYWAC ŻADNYCH PUDRÓW! licze na wymiane na jakis krem koloryzujący hypoalergiczny jasny jak najbardziej albo na jakisi nie matujący podklad tez jasny,byle nie AA oceanic albo eveline, czy nivea-tez mnie uczulaja kurcze moze ktos ma jakies inne podklady jasne? albo kremy koloryzujące??
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład jedwabisty-Vichy Aera Tein kolor Opal-wymienie na... coś
może coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179085
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej zainteresowlao mnei to cos:
Clinique moisture sheer tint SPF15 - podkład tonujący kolor fair. pojemność 40ml, tylko wypróbowany. Odświeżający krem koloryzujący z filtrem SPF 15. Wyrównuje koloryt skóry i nawilża. Formuła oil-free sprawia, że produkt odpowiedni jest dla każdego typu cery. Może być stosowany samodzielnie lub jako baza pod makijaż. kurcze ten cliniq to jaki kolorek raczej, i czy to matuje? a tne krem koloryzujacy to jaka firma/i kolorek??
![]() |
#7 |
Przyjaciółka KWC
|
A może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
no
szukam jakiegos kremu koloryzujacego albo moze jakis maly tester 10ml jasny lub natural vichy?? flexilift??
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś Ci wpadnie w oko?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179507
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.