![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pimp my ride
Czy któras z was ogląda ten program?
Ja osobiście jestem ich fanką, podoba mi się to co robią. Jestem w szoku często jak widze jakimi zdezelowanymi autami potrafią jeździć, naprawde znam wielu kierowców i ich stare i rozklekotane auta ale amerykanie biją chyba na głowę wszystkich. (wchodzenie do auta przez bagaznik, wożenie szczurów w aucie nie wiedząc o tym etc) A to co potem z tych aut potrafią zrobić, poprostu szok.(chociaż akurat play station w aucie, czy wodospad ![]() Gdybym miała wybrac to co najbardziej mi się podoba to malowanie samochodów, tworzenie różnych wzorów na maskach(związanych z zainteresowaniami właścicieli pojazdów- ostatnio dziewczyna miała auto które porysował pazurami niedźwiedź i w takim wzorze jej zrobili maske i boki auta) Ah gdyby tak moje pudełko chcieli przerobić.... poprosiłabym o nowy kolor i jakieś super opony ![]() Czy dla was te pomysły na przerabianie aut są zbyt przesadzone?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pimp my ride
ja bym chciala zeby mi przerobili auto, ale POD MOIM NADZOREM!
bo czasem odwalaja taki kicz, ze szkoda gadac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja bym sie bala, by mi tyle drogich bajerow zamontotowali, bo strach zostawiac samochod bez ochrony... fakt ze jakby byla pl wersja to duzzo okrojona, ale zawsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ja tam bym im swojego nie oddala do ''zrobienia'', no chyba ze mialyby to byc modyfikacje tylko i wylacznie wewnetrzne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A widziałyście jak w wersji international przerobili trabanta gościowi z PL? Boska trąbka była
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no czasem to ogladam, ale fanka nie jestem.
Najbardziej mnie rozwala taka lamerska wersja pimp my ride UK... tego to szczezre nienawidze. Ja ogolnie nie lubi tuningu w samochodach a oni czasem odwalaja taki kicz ze glowa mala. Ja sie zawsze zastanawiam gdzie ja bym takie auto potem trzymala - cale napakowane sprzetem. Podejrzewam ze polowe tych badziewi zaraz bym wyjela, czesc sprzedala. No np niezbednym sprzetem w aucie jest maszynka do popcornu - jej normalnie marzenie, a drugi takie mega pomysl to wodospad. Dla samotnej kobiety mogliby wibrator w siedzeniu zamontowac - rownie potzrebne jak ta maszynka do popcornu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam tego trabanta [czy co to tam było] przerobionego na żywo. I powiem Wam, że nie zrobił na mnie wrażenia
![]() a co do Pimp My Ride, to uwielbiam serię z X-Zibitem, i to najlepiej tą najstarszą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
a ja tam chetnie bym im oddała moje autko, jezeli bym takowe posiadała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z checim bym oddała
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie, ze wersja uk jes to kitu, ale wersja usa jest jak najbardziej okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oglądam i lubię bardzo ten program. nawet mam kilka odcinków na kompie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja gdybym miała tylko jedną rzecz wybrać to chyba malowanie. Kolory są soczyste, żywe..... wzory bajeczne. Nie potrzebowałabym gażdżetów.
Chociaż byłam pod wrażeniem jednego odcinka. Była historia chłopaka, dość młodego, który mieszkał z mamą i młodszą siostrą. Pracował ciężko żeby pomóc rodzinie i miał auto- zdezelowane, rozwalone, zrobione(sklejone jakoś dziwnie) z dwóch połowek- koszmar. Gdyby chcieli to pewnie stworzyli by jakies cudo z niego ale ta jego historia i życie pewnie ich poruszyło(zaradny chłopak i mimo wieku dojrzale mówił), że dostał nowiuteńkie auto. fajne to było, miły gest. A swoją droga są dość modni w stanach, wiele gwiazd zamawia odpicowane bryki (mark anthony, tom cruise etc)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam ten odcinek z trabancikiem hehe. Ale jak już podjechał pod dom odpicowanym autkiem to było najlepsze. Popłakałam się ze śmiechu, jak babcina się cieszyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie całkiem pozytywnie ![]() i też uważam,że wersja rodem z USA jest o niebo lepsza od UK. Chociaż w UK występuje przystojny szef tych mechaników :P nie wiem jak się nazywa. ano i własne autka też bym oddała z miłą chęcią w ich ręce . ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Widzialam wczoraj odcinek, w ktorym odpicowali samochod takiej dziewczynie i do bagażnika wsadzili tańczący ekran.
Jak dla mnie to było po prostu beznadziejne. ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Fajnie tak poogladac ten program ale sama nie oddala bym im autka chyba ze pod moim okiem
![]() ![]() Nie wiem czy Was tez ale straaaasznie denerwuje mnie w werscji UK prowadzacy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ostatnio takiej biednej kobitce to dali nowiutkie auto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
pimp my bike - to dopiero porazka.....
wiekszosc programow MTV to zenada, troche wstyd sie przyznac ze zdarza mi sie ogladac........ ale co tam. pimp my ride - w sumie fajny pomysl, ale czasami przeginaja. plazma czy wypasione radio - ok, ale po cholere komus jacuzzi, mini bilard albo umywalka w samochodzie..... pozatym ten tunning, jakies wzory, pletwy - troche siara jezdzic czyms takim. z drugiej strony lepsze to niz rozwalajacy sie grat..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tak samo jak pimp my ride uk... nie lubie prowadzącego
![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znajomy miał Audi A4 - kolor- zebra ![]() Kiedyś pod blokiem natknęłam się także na Audi- kolor- szachownica Widziałam Garbusa w kwiatki. A co do Pimp my bike- porażka, jeszcze trochę będzie pimp my "hulajnoga" "wrotki" "rolki" ![]() Ale jak będzie Pimp my wife- już wiem że mąż mnie zgłosi (ciekawe co on ma do moich amortyzatorów? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moj kumpel ma jeepa i caly wymalowany jakies babki z cierniami plomienie itp dla mnie jest to troche przesadone.Ale o gustach sie nie dyskutuje
![]() Ef-fka plomienie mozna zauwazyc w M jak Milosc na samochodzie Pawla buhaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście zbyt przesadzac nie można ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
co do stanu tych samochodow przed tuningiem- amerykanie niestety nie przywiazuja w ogole wagi do porzadku w samochodzie! znam wiele osob, ktore tak traktuja swoje samochody
![]() ![]() a co do tuningu? w programie jest tak, ze oni maja jakas sume pieniedzy do wydania, dlatego tyle jest tych niepotrzebnych gadzetow... moge sie zalozyc, ze polowa ludzi po programie sprzedaje 3/4 tych monitorow i innych bajerow i jezdzi wtedy lekko odpicowanym samochodem ![]() a wersja angielska mnie irytuje (dzieki prowadzacemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ja czasami widze te przeróbki
![]() Fajnie wszystko z zewnątrz wygląda, ale środek już ,mi się trochę nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Fajna sprawa, zwłaszcza seria z X-Zibitem. Lubie oglądać ten program, ale chyba nie mogłabym jeżdzić takim autem po polskich drogach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
najwieksz przesada wedlug mnie (pomijajac 15 telewizorow w samochodzie) byl dotychczas montaz felg ze zlota z diamentami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam osobiście tego programu ale tekst o szczurach coś mi przypomniał. Mój szwagier jakies 5 lat temu kupił sobie kaszlaka. Dumny jak paw polerował go w sobote. W niedziele ubieral koszulę z komersu mojego męża (ta to już jest żółta od starości), na to krawat skóropodobny pamietający początek lat 80-tych, wsiadał do tego swojego cudaczka obstrojonego sztucznym futerkiem a'la dalmatyńczyk, wywalał łokieć za szybe i przy muzyce disco polo objechał mieścine. Jak juz narobił wstydu całej rodzinie, wstawiał auto do garażu. Raz jedyny wybrał się na dyskoteke, po niej obiecał odwieźć jakieś dziewczyny. Autko było uzywane głównie do niedzielnych objazdów więc szwagier nie wiedział że ktoś mu sie do auta wprowadził. Laseczkom było zimno, więc włączyli ogrzewanie, a tu smród do przewrócenia. Okazało się, że mu się myszy zalęgły. Laski nawet szwagra znać nie chcą i ja sie nie dziwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehehe !!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.