|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem z Opera ( ustawienia paskow )
Pisz e z Mozilli bo mi Opera (moja ulubiona padla
![]() Opera wersja 9.10 Otoz co napisze to sie nie wyswietla w adresie i gdziekolwiek,pisze i nic sie nie pojawia. Help ![]() Zrąbalo mi sie cos przed chwila i nie wiem co jest. Mozilla dziala ok. Juz dziala... po 3 instalacji od nowa.. Moze ten watek sie przyda innym
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2007-04-06 o 16:33 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POmocy!Problem z Opera
Jednak mam inny problem i pokaze na screenach.
Screen 1 - nie pasuje mi ze zniklo te odswiezanie itp ale za pomoca obrazkow.Znaczy klikasz strzalki odswieza- klikasz czerwone cos zatrzymuje.Jak to wrocic? ![]() Screen 2 Problem- adres wpisuje sie jakos tak daleko.Powinno byc blizej 2 karty strony.Zaznaczylam strzalka.
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze jakis inny moderator zna Opere i pomoze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Administrator
|
Witaj
![]() Wszystko co opisalas powyzej to zmiana ustawien opery, wlaczanie i wylaczanie roznych paneli ktorych mozesz dokonac w: Menu Narzedzia-> wyglad -> zakladka : Panele Tutaj mozesz wlaczyc rozne panele , proponuje powlaczac/wylaczac i zobaczyc czy cos Ci sie przyda - zmiana natychmiastowa. ----------- Menu Narzedzia-> wyglad -> zakladka : Paski Narzedziowe Rowniez proponuje potestowac. ----------- Menu Narzedzia-> wyglad -> zakladka: Przyciski Ta zakladka jest podzielona na rozne kategorie np. kategoria "przegladarka" , ktora zawiera rozne ikonki przyciskow bardzo przydatnych ![]() (odwrotnie jak ich dodawanie) W ten sposob sama mozesz dostosowac pasek przegladarki do wlasnych potrzeb ![]() Cytat:
Menu Narzedzia-> wyglad -> zakladka : Paski Narzedziowe -> zaznacz "pasek glowny" jesli znikla sama ikonka ( przycisk odswiezania ) to wstaw go ponownie: Menu Narzedzia-> wyglad -> zakladka: Przyciski -> kategoria "przegladarka" znajdz ikonke "odswiezania" zaznacz myszka ( wcisniety lewy przycisk) i przeciagnij ikonke na pasek glowny w dowolne miejsce. Cytat:
Pasek adresu przecignij w dowolne miejsce jakie chcesz. ps. odinstalowanie Opery i zainstalowanie od nowa, niekoniecznie kasuje poprzednie ustawienia. Aby Opera zainstalowala sie jako "nowa" trzeba ja calkowicie odinstalowac lacznie z powiazanymi katalogami w Program Files i na koncie : C:\Documents and Settings\nazwa_konta\Dane aplikacji\Opera aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomnialam podziekowac ![]() ![]() Smiga juz jak ta lala dzieki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Popieram- Opera jest super
![]() Wole ja niz Mozille ktora mi sie wlecze i wolno wczytuje obrazki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.