|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Balsamy do ciała ISANA
Zastanawiam się nad kupnem balsamu Isana- ujędrniającego. Nie znalazłam go na KWC dlatego jestem ciekawa czy dobrze nawilża suchą skóre i czy warto go kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Balsamy do ciała ISANA
Miałam go i ujędrniać to on pewnie nie ujędrnia...
![]()
![]() |
#3 |
|
A czy szybko się wchłania?
Czy miałas pozostałe dwa balsamy Isany? Który z nich jest najlepszy? Na KWC jest jedynie ten do skóry normalnej, może jednak na ten sie skusić? Jak myślicie? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2007-03-19 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja mialam taki z zolta nakretka on byl chyab ujedrniajacy
![]() Przede wsz wydajny i dla meni byl w miare rzadki i dzieki temu w 2 min umialam rozsmarowac na calym cialku a to giga plus ![]() nei ujedrnial niestety poza tym zapach troszke drazniacy aczkolwiek z czasem sie przyzwyczailam. Co do nawilzania srednio,ale tez nei lubei czekac w nieskonczonosc zeby sie nei kleic do pizamki czy ubrania. Cena ok,nawet bardzo ![]() Aczkolwiek juz nei uzywam,znalazlam miejsce gdzie Dove moge kupic za 10 zl wiec sie tym ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
są w KWC wszystkie cztery o ile się nie mylę ( bo one chyba cztery są), tylko nie wpisuj balsam, bo są podpisane również jako lotiony i inne bajery.
Bardzo tłusty jest ten z granatową nakrętką - ale za to działa rewelacyjnie, mniej ten z białą. Tego z zieloną nie używałam, więc się nie wypowiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja miałam ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14494 i byłam zadowolona. Obecnie chyba jest w promocji, ale nie jestem pewna ![]() W KWC jest moja recenzja, więc nie będę się powtarzać.
![]() |
#7 |
BAN stały
|
a ja ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13950
i przyznam, ze nie rozumiem nad czym sie zastanawiasz-grosze kosztuja. jak ci sie nie spodoba, nie stracisz specjalnie duzo. tez nie pede sie powtarzac, bo zrecenzowalam w KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Niestety nie znalazłam wszystkich balsamów Isana na KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja mialam dwa balsamy Isany Body Milk( juz 3 raz 400ml ) i Body Lation. Mleczko nadaje sie do bardzo suchej skory bo jest gesty i dosc dobrze natluszcza, ale przez to wolno sie wchłania dlatego polecam go do bardzo suchej skory ktora szybciej go wchlonie lub np na noc;-) ja stosuje go na noc bo w dzien ciezko jest mi po nim wcisnąc jeansy;-) ale jest super bo natluszczenie slicznie nablyszcza nogi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
Chyba jednak skusze się na body lotion. Pytanie tylko na który? Do skóry suchej, normalnej, czy ujędrniający?
Zależy mi, aby dobrze nawilżał, w miare szybko się wchłaniał i nie był zbyt wodnisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
A jaki ma zapach ten ujędrniający?
Po opakowaniu można stwierdzić, ze miodowo-mleczny, ale czy napewno? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.