|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kto lubi Katarzyne Groniec ?
czy ktoras z Was jest zafascynowana muzyka Kasi Groniec ? ja odkrylam ja na pierwszym roku studiow i do dzis jestem wielka jej fanka . uwazam , ze teksty piosenek sa niebanalne , madre , glebokie , sklaniaja do refleksji . mi dodaja sily .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto lubi Katarzyne Groniec ?
"list do wroga" jest super kocham tę piosenkę. A poza mam płytę z gazety z musicalu Metro i tam też spiewa Kasia Groniec - jestem jak najbardziej na Tak
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witaj Moniska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wątek osamotniony, bo mnie sie przypomniało, że przecież podoba mi się piosenka "Emigrantka"
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.