|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Okresowe natężenie słodyczowe
Czy też wam się zdarza, że przed nagłym nieregularnym przeciążeniem miesięcznym (czytaj miesiączką) macie napady na słodycze? Ja mam straszne i to na tydzień przed. Będąc na dietce Smoczkowej wytrzymałam 2 miesiące wyłącznie podjadając "zdrowe ciasteczka".
A teraz tak mnie napadło jak jeszcze przed dietą, pochłonęłam w mgnieniu oka jedno pięterko ptasiego mleczka cytrynowego, na drugi dzień w 20 minut zjadłam cały duży kuferek "Rafaello", a później paczkę "Delicji", a jak już nic nie ma to robię kogel- mogel ![]() Nie mogę tego opanować, jest to silniejsze ode mnie ![]() Czuję, że tak jak by organizm się tego domagał - to straszne ![]() Czy też tak macie, ciekawe czemu tak się dzieje ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Okresowe natężenie słodyczowe
oj... rozumiem Cie, bo też tak mam
![]() przed okresem chce mi sie jeść cały czas... no ale sama próbuje się chamować ![]() Troche silnej woli i Ci się uda ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witam
ja też właśnie to przeżywam ale jest ro dziwne bo czasami przed okresem mam napady na słodkie a czasami jem same paprochy tzn,chipsy ,itp. rzeczywiście to jest sraszne i trudne do zahamowania,ja też sobie to tłumaczę tym,że organizm się domaga ale mój mąż kwituje to tylko uśmiechem widząc jak wkładam 3 paczkę ciasteczek do koszyka w sklepie. teraz naszła mnie ochota na ptasie mleczko chociaz dośłownie przed 15 minutami zjadłam solidny obaid. faceci nigdy nas nie zrozumią. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mój mężuś mnie rozumie jak kwękam, że chce słodkie to poleci po "Rafaello" albo zrobi kisiel lub budyń z rodzynkami, orzechami, kawką posypie i cynamonkiem - żeby było słodkie jak diabli.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a mi kupuje Michałki
![]() hihihi albo kolejną czekoladę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Malenka napisał(a):
> a mi kupuje Michałki ![]() MICHALKI!!! Przepadam za nimi, pochlaniam je konwulsyjnie w kilogramach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej ja jesetm słodyczoholikiem!!! Nie znoszę czipsów czy innych przegryzek ale ciasteczka i wafelki staną się keidyś przyczyna mojej zguby
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hyhy, w takim razie ja mam syndrom milkoholika
![]() ![]() Znajami się śmieją, że to już uzależnienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.