|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dieta ,a wzrost?
Czesc. Jestem wielka . Zastanawiam sie czy moze moj wzrost zalezy od jedzenia (oczywiscie nie liczac genow) . Moze zalezy jeszcze od czegos?? Czego powinnam unikac ,zeby juz nie rosnac(ale dojrzewac chce ,bo jestem w wieku dojrzewania ).. A moze znacie jakies jeszcze inne spodsoby na zatrzymanie wzrostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dieta ,a wzrost?
Co to znaczy wielka? Ile masz lat i ile wzrostu? Może tak ci się tylko wydaje bo zaczęłaś rosnąć wcześniej niż rówieśnicy i po prostu na ich tle jesteś wysoka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
16lat i 174
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
wzrost masz zapisany w genach i nic nie zmienisz, 174 to nie jest bardzo wysoki wzrost. ja mam 177 cm i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja w Twoim wieku byłam wyższa o kilka centymetrów i wcale nie należałam do najwyższych w klasie
![]() Pocieszę Cię tylko, że ja od 16 roku życia urosłam może z centymetr-dwa, więc może to już koniec.
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2012-12-02 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no "aż taka wielka" jak na szesnaście lat nie jesteś.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ciezarna_zakonnica Czas edycji: 2012-12-03 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.