|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
suknia La Sposa-Gaula
Witajcie Dziewczyny.
Mam pytanie. W przyszłym roku biorę ślub. Jestem właśnie w trakcie poszukiwania sukni ślubnej. Spodobała mi się bardzo suknia ślubna La Sposa-Gaula. Chciałabym prosić Was o opinie na jej temt. Jeśli któraś z Was miała okazję w niej wystąpić (lub też wystąpi) napiszcie czy jest ona wygodna i wogóle co o niej sądzicie. Jeśli ktoś z was ma JEJ zdjęcia inne niż powszechnie dostępne w necie to bede wdzięczna za ich udostępnienie. Chodzi mi głównie o zdjęcia z podpiętym trenem. Bardzo dziękuje za Wasze opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: suknia La Sposa-Gaula
mi sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Suknia bardzo ;adna choc ja zdjelabym ten kwiatek. Moja rada jak chces zobaczyc jak wyglada suknia z podpietym trenem idz do salonu i przymierz. Zadne zdjecie nie odda tego jak Ty bedziesz sie czula i wygladala w tej suknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Trzy dni temu miałam na sobie tę suknię ale wybrałam inną, lżejszą (ślub w sierpniu). La Sposa ma piękne suknie i bardzo wygodne, zwykle po upięciu trenu nie ma efektu "kaczego kupra". Ale najlepiej ocenisz to sama w przymierzalni. I nie sugeruj się, że to na pewno będzie ta. czasami przymiarka weryfikuje plany. Pozdrawiam ciepło. owocnych poszukiwań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Po wielu przymiarkach różnych sukien ja wybrałam właśnie TĄ. Faktycznie kwatek z boku jest wg mnie zdecydowanie za duzy - dlatego zdecydowałam że z 3 które tam są pozostanie tylko jeden. Suknia wydaje się byc lekka i bardzo wygodna.. ale wszystkko jest kwestią gustu
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
piękna suknia
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Suknia ladna, w moim typie, ale wolala bym sniezno biala i bez kwiatkow z boku
![]() Pozdawiam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
jest ok!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.