|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
jeden paznokiec krótszy :(
Witam, przepraszam, ze zasmiecam, czytam juz od kilku godzin forum, ale nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
![]() otóż chciałam nałożyć żel na moją naturalną płytkę ... [czy długość troszkę za opuszek palca wystarczy? czy bedzie to dosyc ładnie wyglądało? nie moge znależć zdjecia na którym widac jak wyglada taki, dosyc krótki pazurek] ...niestety jeden pazurek mi sie złamał i jest bardzo krótki, czy jest mozliwe zrobienie tego jednego paznokcia na szablonie? bardzo bedzie sie to rzucało w oczy? chce poczekac jeszcze ok 2 tyg. ale wątpie zeby przynajmniej odrobine udało mi sie je zrównać. tyypowe tipsy odpadają. mozecie mi doradzić? ![]() z góry dzieki, pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jeden paznokiec krótszy :(
Cytat:
jezeli jednego masz klrotszego to naturalnie mozna go zrownac z reszta przedluzajac na formie, trezba bedzie jednak prawdopodobnie pokryc je rozowym zelem, zeby kolor wszyustkich byl jednakowy, chyba ze malujesz pazurki kryjacym lakierem co do zdjec zalaczam ci pare fotek krotkich utwardzonych pazurkow
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jeden paznokiec krótszy :(
o dziekuje bardzooo
własnie o cos takiego mi chodziło.z tego co widze, moje sa nawet odrobinkę dłuższe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

jezeli jednego masz klrotszego to naturalnie mozna go zrownac z reszta przedluzajac na formie, trezba bedzie jednak prawdopodobnie pokryc je rozowym zelem, zeby kolor wszyustkich byl jednakowy, chyba ze malujesz pazurki kryjacym lakierem