|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Już czas by zmienić coś w sobie
Witajcie
![]() Oto kila moich zdjęć. Będę wdzięczna za wszystkie rady i te negatywne, i te pozytywne... Najbardziej zależy mi na włosach: kolor, fryzura...ale również makijaż itd... |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już czas by zmienić coś w sobie
Myślę, że najlepiej wyglądasz na ostatnim zdjęciu...
Reszta fryzur cię raczej postarza (a może to przez brak usmiechu ).
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jejj na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej
Moim zdaniem zdecydowanie najkorzystniej wyglądasz w krótszym włosach (jak na przedostatniej i ostatniej fotce), a fryzura taka jak na drugim zdjęciu to, hmm, postarza Cię
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie bardziej podoba w dluzszych - czyli 2 pierwsze zdjecia. Jakos tak weselej wygladasz
a kolor mysle, ze pasuje do Ciebie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Najlepiej prezentujesz sie na ostatnim zdjeciu. Dlaczego? Usmiech, usmiech, usmiech jest jego glowna przyczyna. Na pozostalych zdjeciach gdzie sie nie usmiechasz to wygladasz bardzo ponuro i niestety straro. Patrzac na dwa ostatnie zdjecia poprostu mam wrazenie ze patrze na dwie rozne osoby.
Na tym zdj tez widac jakby delikatny makijaz i najlepsza fryzurke ktora bardzo CI pasuje Odmladza Cie i dodaje uroku. Idz w te strone, a bedzie dobrze ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
Byłam dziś u fryzjera tak spontanicznie, ale było zamknięte i nic z tego ![]() Na 90% to będzie blond, ale jaka fryzura to nie wiem...Myślę, że średniej długości, pocieniowana, grzywka wystrzępiona na bok...Górę powinnam mieć podniesioną bo inaczej wyglądam jakbym miała kwadratową głowę .Może ktoś jeszcze ma jkieś propozycje. Będę wdzięczna. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

).
.