|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chanel Mademoiselle zamienię
Witam,
Zamienię CHANEL Mademoiselle EDP 50ml (oryginał oczywiście) najchętniej na : HERMES Un Jadin sur le Nil lub Stella in Two Peony lub inny zapach (nie lubię zapachów ciężkich, bardzo kobiecych) lubię np Gucci ENVY (ale już mam) Poszukuję dwóch wymienionych powyżej, ale jeśli możecie zaproponować coś ciekawego jestem otwarta na propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel Mademoiselle zamienię
jeśli nie szukasz tylko perfum to może cos w moim wątku? lub jeśli dior tendre poison nie jest dla ciebie za mocny to też mam
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sprawdzę zapachy które wymieniacie, odezwe się po testach.
Jeśli chodzi o wymianę to w grę wchodzi równiez tusz do rzęs czarny dobrej firmy. Kosmetyki kolorowe do makijażu - nie (prawie wcale sie nie maluję). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
jaki tusz by cię interesowal ? ja mam maxfactor masterpiece nowy, maxfactor 2000 calorie nowy i BOURJOIS VOLUME GLAMOUR , moze jestes zainteresowana ?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dior Poison Tendre - na pewno nie
![]() Versace Bright Crystal - jeszcze myślę ![]() czarny del Pozo jeszcze nie znam - musze przetestować. Z góry przepraszam że bedę wybredna, ale mam małe mieszkanko i nienawidzę mieć rzeczy niepotrzebnych, a w szczególności perfum których nie używam, nie lubię jak się coś marnuje. Chodzą mi po głowie te Ogródki Nilowe Hermesa i Stella in Two, więc pewnie nie wezmę nic innego chyba, że naprawdę mnie coś zauroczy ![]() Wiem że trudno tak trafić żeby ktoś miał na zbyciu to czego akurat szukam, więc wystawiłam też na Allegro (numer 183993283). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.