| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-12, 20:10 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Dolny Slask 
				 | prawo jazdy teraz->kwiecień 2007

mam pytanie do wizażystek i wizażystów odnosnie aktualności w sprawie prawa jazdy. konkretnie interesuje mnie to jak to teraz wygląda. słyszałam że coś się zmieniło, coś ma się zmienić i już nic nie wiem    i jeszcze jedno ważne pytanie : ile teraz kosztuje kurs na prawo jazdy?? bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję | 
|     |   | 
|  2007-04-12, 20:18 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Dot.: prawo jazdy teraz->kwiecień 2007

1000 zł + egzamin 150 przynajmniej tyle u mnie wynosi a z tego co wiem mają dojść pytania odnoszące się do całorocznej jazdy na światłach i z pierwszej pomocy | 
|     |   | 
|  2007-04-12, 20:21 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Niedawno powstało na wizażu forum Auto Mania    I tam kierujemy takie pytania. Poza tym o ile się orientuję na temat prawa jazdy Mania ma wiele ciekawego do powiedzenia   Szczególnie jeśli wesprze się ją ... wyszukiwarką     Przenoszę   
				__________________ "I'm all alone, I smoke my friends down to the filter" Tom Waits | 
|     |   | 
|  2007-04-16, 17:14 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Witam! Szczegółowe nowe pytania testowe można znaleźć tutaj: http://www.naukajazdy.pl/aktualnosci...jazdy_790.html Jeśłi natomiast chodzi o ceny kursów, to zależy to przede wszystkim od regionu Polski i polityki OSK. Nawet we wrocławiu różnica w kursach może wynieśc do 400 zł!! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Auto Marianna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.