|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę - Eau de Rochas Homme 75ml/100ml
Jak w tytule - mam na wymianę perfumy Eau de Rochas Homme, pojemność 100ml pozostało około 75ml, oczywiście 100% oryginał, z korkiem. Piękny kryształowy flakon. Perfumy te stworzył Marcel Rochas w latach 80' . Nuty cytrusowo-aromatyczne, zapach nie jest zbyt nachalny aczkolwiek dobrze wyczuwalny przez otoczenie. Zainteresowani wiedzą o czym mówię. Dość trudne do zdobycia, już prawie niespotykane. Wymieniam ponieważ mam 2 flakony, a czuję że to przesada.
Co mnie interesuje - inne męskie perfumy, mogą być w mniejszej pojemności, także częściowo zużyte. Co do wymiany - mieszkam w Warszawie więc najlepiej byłoby osobiście. Możliwa również wymiana za pośrednictwem Poczty Polskiej ( paczka priorytetowa ubezpieczona ) Serdecznie pozdrawiam P.S W razie potrzeby mogę zrobić foto.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę - Eau de Rochas Homme 75ml/100ml
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=179888&page=3 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179688 pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
niestety Avon już kiedyś przerobiłem, także dziękuje. Ale miło że ktoś odpisał.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pewnie , natomiast jam jest gatunek męski , używam co prawda kosmetyków dla kobiet ale z umiarem
![]() Nic nie wybrałem niestety, choć chętnie zamienię się również na damskie perfumy, mogą być w małej pojemności ( cóż metroseksualność )
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.