|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dobry gastrolog białystok
Hej !
Po 1. nie wiedziałam kompletnie gdzie mam wsadzić ten wątek ![]() po 2. szukałam w wyszukiwarce wizażu podobnego wątku, ale nie znalazłam ( a może słabo szukałam? może nie umiem. nie wiem. a może po prostu nie ma ) po 3. szukałam też w google. wyskoczyło mi parę pozycji, ale większość "bardzo dobrych" lekarzy ma płatne wizyty. szukam czegoś z NFZ. Ale nie chcę trafić na jakieś kiepskiego specjalistę bo moje problemy z brzuszkiem są już poważne ![]() ![]() Stąd pytanie do Was drogie Wiazażanki. Czy znacie i możecie polecić jakiegoś ekstra super specjalistę, który zabrałby ode mnie te wszystkie dolegliwości raz na zawsze? ![]() Bardzo proszę.. ![]() ps. tylko nie krzyczcie jeśli są już podobne wątki - naprawdę nie znalazłam nic o B-stoku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry gastrolog białystok
Andrzej Artur Baniukiewicz
Prywatny Gabinet Gastrologiczny ul. Mickiewicza 27 15-213 Białystok Adres prywatny ale szczerze polecam! Czasem warto zapłacić. Po zbadaniu (w tym gastroskopii) wyleczył mnie 7-ma tabletkami - dodam, że leczyłam się panstwowo kilka lat bez skutku. Później miałam jeszcze raz robioną gastroskopię (po kilku latach - mam porównanie) państwowo i szok! U Baniukiewicza to była czysta przyjemność - badanie trwało krótko, z empatią podchodzi do pacjenta.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.