|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prezent dla wychowawcy ?
Mlode konczy zerowke i chcemy zakupic prezent dl wychowawcy -wlasciwie dla 3 pan ktore zajmowaly sie grupą.
Macie jakie spomysly ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla wychowawcy ?
U nas w przedszkolu kupilismy długopisy, albo pióra z grawerką
![]() najlepiej jakis prezent żeby Panie pamietały o swojej grupie i miło wspominały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie chcialbysmy cos ładnego a jednoczesnie praktycznego ,wszelkiego rodzaju kurzołapy odpadaja
![]() faktycznie piora z grawerem to praktyczny pomysl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że pióro bardziej nadaje się dla nauczyciela (takiego szkolnego że tak się wyraże) i to za powazne jako prezent od sześciolatków.
Moim zdaniem miłym prezentem byłoby zdjęcie całej grupy dzieciaków (jakies zmyślne nie te z serii grupowych z okazji mikołaja) i np. jakas większa laurka namalowana przez wszystkich. Trochę kurzołapskiee ale przeciez nikt tego nie musi stawiac w gablotce ![]() I na pewno takiej wychowawczyni łezka się zakręci za 10 lat jak zobaczy fotkę dzieciaków i ich kulfoniaste życzenia ![]() W przypadku pióra za jakiś czas zapomni, które twarze dzieci z nim kojarzyć. Dzieciaki mogłyby też (oczywiście przy pomocy mam) upiec jakieś ciacha czy tort. Jako przedszkolankę zerówczankę chyba to sprawiłoby mi więcej radości od pióra czy innego poważnego prezentu. Aczkolwiek przedszkolanko zerwóczanką nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Pamiętam, że jak mój syn kończył przedszkole, to rodzice pytali wychowawczyni, co chciałaby dostac. Pani zażyczyła sobie komplet srebrnej biżuterii, który z resztą sama wybrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przedmiot to raczej w podziekowaniu od rodziców ale podoba mi sie pomysl z laurka i wlasnorecznymi podpisami dzieciakow do tego mzona by wkleic foto dzieciaków ,na jedno wspolne tez ok ale to juz wymaga organizjacji calej grupy,pojedyncze fotki moglyby byc z pierwszej grupy jako 3 latki i obecne 7 latki.
musze pogadac z innimi mamami ![]() ![]() problemem tez jest to ze sa 2 panie nauczycielki i pomoc.wiec kazdemu po rowno ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.