|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: na wymianę Clinique, Avene, Pharmaceris
Cytat:
z tego, co wystawiasz na swoim kramiku aktualnie, interesowałby mnie jedynie EDP Gucci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zapraszam do mnie, interesuje mnie
Clinique - Superdefense; wersja do skóry normalnej w kierunku suchej; 3 słoiczki po 15 ml każdy słoiczek; nowe, nieużywane, nieotwierane Avene krem kojący pod oczy; nowy, nieużywany, oryginanie zapakowany; świeży; Kosmetyk Wszechczasów w swojej kategorii!! Pharmaceris A - Screen-Sensilium SPF 50; krem ochronno-nawilżający do skóry wrażliwej i alergicznej; flakonik z higieniczną pompką; pojemność wyjściowa 50 ml; użyty 5 razy na twarz; świeży, z długim terminem przydatności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Aniu, tak chodzę jak kot koło słoninki dokoła Twojego
Cytat:
Może coś znajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no nic, niestety, nie znalazłam ![]() przykro mi strasznie i wiem, że marudzę jak mało kto, ale jestem wręcz chora kiedy nieuzywane kosmetyki zalegaja mi w szafce przysięgłam więc sobie, że będę wymieniać się tylko i wyłącznie na rzeczy, które zużyje na 100% mniej niezłomna jestem jedynie jeśli chodzi o zapachy, bo szukam (na razie bezowcnie) "tego jedynego", więc testuję, testuję, testuję ... gdybys miała coś pachnącego na zbyciu, to bardzo chętnie bym rozważyła wymianę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogłabym rozważyć jeszcze połowę 30ml Miss Dior Cherie, ale nie wiem ![]() W przyszłym tygodniu będę miała połowę Amarige Mariage Givenchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie żaden z tych zapachów nie odpowiada ![]() ![]() jeśli chodzi o mnie to aktualnie marzę o zapachach Cristobal Balenciaga oraz Rochas Alchimie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mnie "zastrzeliłaś" tym pytaniem: wieki całe nie wąchałam Flower by Kenzo ![]() Pięć lat temu ten zapach podobał mi się szalenie, nawet planowałam go nabyć. Nawet nie pamiętam, czemu nie zrealizowałam tego planu ... no w każdym razie zapachu nie nabyłam, potem pojawiły się nowe zapachowe pokusy, no i w rezultacie od tamtego czasu nawet nie podchodziłam do Flower by Kenzo w perfumerii ![]() Niedawno moja koleżanka z pracy miała Flower by Kenzo Le Parfum i na niej nawet mi się ten zapach podobał. Klasyczną wersję sobie teraz w takim razie chętnie przypomnę ![]() A co by Cię ode mnie interesowało na ewentualną wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym, że ja - niestety - nie dam rady zajrzeć do perfumerii aż do wtorku (świąteczny wyjazd ![]() ![]() umówmy się może zatem tak, że nie "trzymasz" tego zapachu specjalnie dla mnie, jeśli po Świętach będzie on jeszcze "do wzięcia", a mnie się będzie podobał, to wrócimy do rozmowy, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.