|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z welonem/fryzurą/fryzjeram
kochne dziś przyszedł mi welon, który zamówiłam sobie. Chciałam mieć rozpuszczone włosy do tego welon do pasa dwu warstwowy obszyty mereżką. No i dziś zrobilam sobie taką próbną fryzurę. Ale ten welon wtedy nie układa się tak jak bym chciała. Chcę aby welon sprawiał wrażenie podniesionej fryzury. No ale jak może być podniesiona fryzura, jak fryzury w ogóle nie ma! Nie chciałabym koka, wolę rozpuszczone wlosy (mam troche za ramiona). Ale spięłam sobie lekko włosy i wtedy welon układał się już super. Poszłabym do fryzjera, ale problem tkwi w tym, że ja mam bardzo złe wspomnienia z wizyt u fryzjera. Byłam kilka razy i każda fryzura któą chciałam była okropna, wręcz jakbym była nieuczesana. Chciałam sie uczesać sama do ślubu, ale chyba nie dam rady. Welon musi się jakoś trzymać na wlosach, muszą być przecież jakoś natapirowane, żeby welon zaraz się nie przemieścił. Mam jedną fryzure którą chciałabym mieć, ale jak znaleźć dobrego fryzjera? Poza tym, czy wy jak chodzicie np na probną fryzure to bierzecie welon ze sobą? Czy same sobie wepniecie do fryzury?
Jestem z Krakowa, gdyby któraś z kochanych wizażynek miala jakieś dobre wspomnienia od fryzjera i mogła mi polecić, to zapłace każdą cenę naprawdę. Wkleję fryzurę którą chce mieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z welonem/fryzurą/fryzjeram
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3126544
to ta fryzura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przyznam, że włosy ładnie i elegancko upiete.Ja będę szła na próbną fryzure do kuzynki-ma zakład fryzjerski i napewno zabiorę ze sobą welon.Oliczka a skąd jesteś? Podaje Tobie linka do podforum "dobry fryzjer" znajdż swoją miejscowość i poczytaj.
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=47 Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziekuje kochane. Juz wiem na 90 procent ze pojde do fryzjera, bo nie dam sobie rady sama z welonem i diademem (juz sobie kupilam diadem), ale znow mysle sobie, jak ja pojde do fryzjera do miasta zeby mnie fryzjerka uczesala, upiela welon i zalozyla diadem i jak ja potem wroce do domu? Moze lepiej zamowic sobie fryzjera do domu? Jak wy to organizujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie to będzie to wyglądało tak, że do fryzjera pojade do kuzynki.Ona mnie uczesze wepnie welon itp a spowrotem przyjedzie po mnie autem przyszły mężulek.Tak tak wiem, że nie powinien mnie jeszcze oglądać,ale ...
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mnie wyglądało to tak, że na fryzurę próbną przyszłam z welonem i babcią. Fryzjerka upięła mi włosy potem ułożyła welon tak, jak mi odpowiadał. Pokazała babci co i jak zrobić, żeby wpiąć mi welon.
W dzień ślubu fryzjera miałam o dziesiątej rano, a welon wpinany dopiero jak się ubrałam w suknię, czyli koło czternastej i wtedy babcia wpięła mi welon według zaleceń fryzjerki. Polem zatem pójście na próbną fryzurę z osobą, która pomagać Ci będzie podczas ubierania się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.