![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Trzy życia Aniczki
Temat jak zwykle zapewne nikogo nie zainteresuje, ale co tam
![]() Trzy zycia Aniczki: http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4955538.html historia tak pokrecona, ze dwa razy czytalam ![]() ![]() ![]() czytal ktos artykul?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy życia Aniczki
Przeczytałam ten artykuł...sposób pisania troszkę pokrętny...też nie wiem,skad ta sekta się tam wzięła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
O rany.
Rozszczepienie osobowości jak byk. Co do udawania dziecka przez dorosłą kobietę - jakby była mała, chuda i płaska jak deska (co nie jest znów taką rzadkością) - to z powodzeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rany, jakie to zamotane. Jestem zszokowana i nie mam pojęcia o co może w tym wszystkim chodzić.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
matko
![]() niezła historia. generalnie trudno zrozumieć czemu co i dlaczego to robiła. za malo faktów za dużo niedomówień. być może jest chora psychicznie, ale jednak bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta sekta. niezla książka by z tego była. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
i.
jako Adam zeznaje, ze byl/a wykorzystywana seksualnie, watek podobny do tego co sie dzialo w tej piwnicy naprawde (nagranie ktore widzial Tvrdy). Zarzuty molestowania odrzucone, bo jest kobieta dorosla, a nie malym chlopcem. Czyli opowiadala o tym co widziala naprawde w tamtym domu gdzie mieszkala jako Aniczka i jest tylko niemym swiadkiem? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
o rany. strasznie pokrecone ale niezmiernie ciekawe...
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
wow :O
nawet nie wiem, co napisać. nigdy bym nie przypuszczała, że można być dorosłą kobietą i, z powodzeniem, udawać dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
slyszalam juz kiedys okrojona wersje tej historii, w pon przeczytalam to w gazecie i nie wiem co myslec, co tu jest prawda, co falszem, czy ktos sobie robil zarty (zle slowo, ale nie wiem jak to nazwac
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Historia jest prosta i oczywista.
Jedynie motywy są szalenie tajemnicze. Mam kilka koncepcji... No, ale cóż, lepiej żeby tajemnica pozostała tajemnicą. Pasjonująca historia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6721227]Historia jest prosta i oczywista.
Jedynie motywy są szalenie tajemnicze. Mam kilka koncepcji... No, ale cóż, lepiej żeby tajemnica pozostała tajemnicą. Pasjonująca historia.[/QUOTE] prosta i oczywista? tzn. ? ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Jak to "tzn"?
Mam Ci streścić tą historię punkt po punkcie czy jak? Przecież czytałaś i to dwa razy, więc w czym problem? Przecież jasno napisali jak było (o ile oczywiście jest to oficjalna wersja wydarzeń, ale przyjmijmy, że tak), jedynie nie podali dokładnych motywów. A tak w ogóle to cześć Syntuś, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6721534]Jak to "tzn"?
Mam Ci streścić tą historię punkt po punkcie czy jak? Przecież czytałaś i to dwa razy, więc w czym problem? Przecież jasno napisali jak było (o ile oczywiście jest to oficjalna wersja wydarzeń, ale przyjmijmy, że tak), jedynie nie podali dokładnych motywów. A tak w ogóle to cześć Syntuś, ![]() czesc ![]() dla mnie w tej historii jest niejasne to samo co dla autora artykulu: Cytat:
................. Edytowane przez syntagma Czas edycji: 2008-02-26 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Zakrecone to wsystko jest strasznie.
Tak naprawde to jeszcze nic niewiadomo ,sa to raczej przypuszczenia. Jesli chodzi o sekte to policja przypuszcza ,ze to ma powiazanie z ta kobieta.Niewiadomo tylko jaka ma role sekta w stosunku do tej kobiety. Sama historia jest niesamowicie ciekawa mam nadzieje ,ze zostanie w jakis sposob wyjasniona. Przerazajace jest to co robili z tymi dziecmi. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ciekawa historia, czekam na film
![]()
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Heh,nie śpieszyłabym się z górnolotnymi pytaniami i wnioskami. Lepiej poczekać na wyniki śledztwa. A nie sądzę, by je szybko zamknęli lub umorzyli. A swoją drogą to zaciekawił mnie Ruch Graala i ta cała sprawa. Muszę się czegoś więcej dowiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie mam teraz czasu, żeby wklejac zdjęcia, ale wpiszcie sobie Barbora Szkrlova w wyszukiwarkę - ona naprawde wygląda jak chłopiec na tym zdjęciu, gdzie jest łysa. Szok!
Ma nawet profil w myspace. Historia straszna - zwłaszcza wątek z wykorzystywaniem dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja natknelam sie tylko na to zdjecie
![]() |
#20 |
Paul's girl
|
mnie dziwi tylko brak opinii biegłych psychiatrów. pierwszą rzeczą, jaką należałoby zrobić to zamknąć ją na kilka tygodni w szpitalu psych. i gruntownie przebadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Poszukałam informacji o tym Ruchu Graala.
Czy ja dobrze rozumiem, że oni twierdzą, że Jezus żyje w obecnych czasach? ![]() Cytat:
![]() Strach się bać. ![]() Jak ja nie wierzę w boskość Jezusa, to uważam, że to co oni robią to już jest chamstwo. No chyba, że ja coś źle zrozumiałam... ![]() Chyba nie wolno wklejać linków do sekciarskich stron to się nie będę na razie wygłupiać... Ale znaleźć w googlach bardzo łatwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6733223]Poszukałam informacji o tym Ruchu Graala.
Czy ja dobrze rozumiem, że oni twierdzą, że Jezus żyje w obecnych czasach? ![]() a) zapewne dla nich przyjscie mesjasza juz nastapilo b) nie tylko dla nich
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6733223]Poszukałam informacji o tym Ruchu Graala.
Czy ja dobrze rozumiem, że oni twierdzą, że Jezus żyje w obecnych czasach? ![]() [/quote] Niech sobie wierzą w co chcą, byle nie dochodziło do wykorzystywania dzieci, tak jak w tym wypadku. Tu link do profilu barbory/Adama w myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=316261650 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Widzieliscie co ma wpisane w zawodzie?
Face-changer Ciekawe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mi sie cos nie chce wierzyc, ze ten profil na myspace jest prawdziwy, tzn ze naprawde barbora sama go zalozyla
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Prawdziwy czy nie - nie wiem, ale chodziło mi o zdjęcie, zresztą było ono też w Dużym Formacie - bo trudno uwierzyć, że można wziąć 33 letnia kobietę za 13 -letniego chłopca, a jednak...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
na tym zdjeciu wyglada strasznie, jak chore dziecko. zadziwiajace jest to wszystko, jak dorosla kobieta mogla udawac i chlopca i dziewczynke...
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
jesli jest drobnej budowy to mysle ze mogla z powodzeniem (zreszta robila to przez dluzszy czas zdaje sie)...mnie gnebi pytanie: w jakim celu?
![]() |
#30 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Strasznie dziwna historia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.