|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sylwester.... Pomocy
Kupiłam na Sylwestra sukienkę(poniżej załączam zdjęcie) i nie wiem jakie dodatki mogę do niej dobrać (buty,biżuteria,torebka), żeby jakoś to pasowało.. Zastanawiam się też nad wyborem obuwia, nie wiem czy kupić kozaczki czy coś innego, bo pogoda kompletnie może nas zaskoczyć. Proszę o pomoc.
![]() Edytowane przez No soy un angelooooo Czas edycji: 2011-12-13 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex Moderator
|
Dot.: Pomocy!
A może ... spodnie?
![]() ![]() Dodatki złote jak już- będą pasowały do tych wstawek na ramionach. A buty? No jak kupisz kozaczki/ czółenka na obcasie, to już na pewno załóż spodnie- bo jak to cudo się podwinie to cała pupa na wierzchu. Czy Wam też ta "modelka" wydaje się odrażająca? ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!
Ogólnie jestem nie za wysoką osobą, więc aż taka króciutka nie będzie, już to sprawdziłam
![]() a co do modelki - masz rację.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.