|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Herbatka
Sluchajcie mam taki dylemat. Moj synek ma juz rok i dotej pory pije herbatki Hipp'a ale one sa strasznie drogie i starczaja na tydzien ;/ Czy ja moge kupic mu juz taka zwykla herbatke w granulkach taka "dla doroslych" ? Przypuszczam że mu nie zaszkodzi ale chcialam sie upewnic jak dzieci reaguja na tego typu produkty. Maly strasznie duzo pije i na miesiac musze kupowac conajmniej 3-4 herbatki, a oprocz tego Kubusie, Vibowit ale jak wiadomo wszystko kosztuje a ja chcialabym troche odciążyc budrzet. Prosze o porade
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Herbatka
wow 3 puszki herbaty na miesiac ? niezly wynik takze finansowy.
maly pije wode? bo to najlepsze i najzdrowsze. herbaty granulowane hmm podobno to same swinstwo zdecydowanie mozesz mu podawac herbaty ziolowe,owocowe w saszetkach ,na poczatku lekko zaparzone i obserwowac . wszelakie Kubusie itp to masa cukru ,ja zawsze tego typu soki rozcienczalam woda. no i zawsze stawiam na wode. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tylko że maly praktycznie od malego nie pije samej wody, zawsze jakies herbatki czy soczki wiec watpie ze tak nagle mu posmakuje :P ja mam 20 lat i osobiscie nie znosze samej wody
![]() Bede musiala wymyslic inne rozwiazanie problemu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No skoro od malego pil tylko herbaty i soki to trudno go teraz przekonac do samej wody.no i przykladu tez nie ma
![]() nie polecam ale nie jestem specjalista,sama tego nie pije i dziecko moje tez nigdy nie pilo ,mam wrazenie ze to sam cukier i barwnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
My z bratem często do tej pory rąbiemy takie herbatki granulowane "na sucho"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.