|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dieta JOY'a
Cześć dziewczyny
![]() Wreszcie zebrałam się w sobie i mam zamiar zacząć tracić brzuszek na wiosnę ![]() Po przeczytanu kilku wątków wnioskuje , że znacie sie na rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() 1 dzień SERWATKOWY (1kg mniej) Dzień oczyszczający na dobry początek diety, serwatka wypłukuje z organizmu toksyny oraz niestrawione resztki pokarmu, przyspiesza przemianę materii. 2 dzień( 0,5kg mniej) OBFITY Dziś możesz nałożyc na talerz, ile dusza zapragnie. Ale pod jednym warunkiem Surówki, warzywa duża ilość owoców! 3 dzień( -1kg) SPALANIE TŁUSZCZU Białko pomaga wytapiać "wałeczki tłuszczu" i działa skutecznie w połączeniu z odpowiednimi składnikami! 4 dzień( -0,5kg) RELAKS JOGA I RYŻ Posiłki gł. z ryżem 5dzień (-0,5 kg) NISKOTŁUSZCZOWY OWOCE, warzywa, makaron, ryż 6 dzień ZUPA KAPUŚCIANA(-1 kg) Słynna zupa ( bleeeeh:/) 7 dzień ZPP ( -0,5kg) Tęskinsz za pizzą, frytkami albo kawałkiem szarlotki? DZisiaj możesz Pozwolić sobie na wszystko, pod warunkiem przestrzegania zasady Zjedz Połowe Porcji 8 dzień (0,5kg) BEZ ŁĄCZENIA Węglowodory białka osobno 9 dzień (-0,5kg) AJURWEDA Śniadanie: Koktajl z Mango Obiad: Ryż z warzywami z mango Kolacja : Sałatka z buraków 10 dzień (- 1kg) NISKOWĘGLOWODANOWY Chleb, ryż, makaron oraz wszystkie słodycze sa dziś zabronione. Nalezy zachowac niski pozom insuliny! 11 dzień (-0,5 kg) JABŁKOWY Potrawy gł. z jabłkami 12 dzień (1kg) PŁYNNY Oczyszczam organizm 13 dzień DZiEŃ REGENERACJA DZis jesz tak jak mieszkańcy krajów śródziemnomorskich ![]() 14 dzień ODBUDOWY Dużo malutkich posiłków jedzonych regularnie I co sadzicie drogie wizażystki?? Dla mnie to takie połączenie wszystkich diet, taki misz masz. Jestem troszke sceptycznie nastawiona aczkolwiek chciałabym poznać waszą opinię. Warto czy nie warto ![]() Dodam że mierze sobie 161cm i waze 57kg. Chciałabym pozbyć się tych 7 ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta JOY'a
Był juz watek na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta JOY'a
Darować sobie, zapoznać się z zasadami zdrowego odżywiania, ułożyć odpowiednią dietę, dodać ćwiczenia i cieszyć się efektami. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.