![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy Skinset-NOWOŚĆ- krem tuba 50 mlx2
aaaaa rzecz której szukam!!! byłabym chętna,nawet na jedna tube!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() A coś ode mnie może ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zależy mi na tych kremach dlatego wymienię nawet za jakiś zapach ,dodam ,że jestem z Gdańska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179888 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A moze cos u mnie za jedna tubke?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nadal aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
1) L'Instant Guerlain, zostało około 10 ml z buteleczki 50 zl edp, brak korka
3) Burberry Brit edt, ubytek 2-3 ml z buteleczko 30 ml, mam kartonik 5) Rose Absolue YR, zostało jakieś 11 ml z 15 ml edp 6) odlewka do 40 ml RL Hot, nie przerobię całości, ale też nie oddam całej flachy skoro już niedostępny 8) gdyby ktoś poszukiwał mam flakonik z kropelką Gucci II 30 ml, więc mogę odstąpić go jak i korek To mam z zapachów, z pielęgnacji mogłabym proponować raczej tylko niską półkę, z kosmetyków do włosów pół pianki Dora, z ceramidami ze słonecznika, moge też zaproponować akcesoria Donegal- pędzelki, gąbeczki (dużo tego mam), wszystko nowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Właśnie szukam tego kremu.... Wprawdzie nie mam kosmetyków na wymianę, ale mimo to, proszę zajrzyj do mojego wątku... Może coś Cię zainteresuje ;-) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179476 Poza watkiem mam jescze nowe, nieużywane jescze w kartoniku Gabriela Sabatini Devotion.
Edytowane przez *Pinacolada* Czas edycji: 2007-03-31 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Pinacolada, niestety nic
![]() Queen-chętnie Gentle Light Vardo-niestety nic Anja92-najchętniej podobne wartościowo rzeczy, pielęgnacja apteczna suchej skóry lub produkty salonowe do suchych włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mam krem vichy thermal fix 1 i vichy nutrilogie 2 , sa do skóry suchej, głęboko nawilżające, kremy mam w saszetkach, ale jest ich sporo, gybyś była zainteresowana bliżej to moge policzyc w sumie ile ml każdego, pozatym zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180589
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej, szukam tego kremu i szukam.
Może znajdziesz coś z tego. *Mam nowy, nieużywany wyszczuplający krem antycellulitowy Avon (250ml) *nowa, nieużywana maseczka do skóry bardzo suchej Avon super hydrating *nowy, nieużywany tusz ekstremalnie wydłużający (z jednej strony baza, z drugiej kolor Brown/Black) Avon *nowy, nieużywany balsam do skóry suchej Avon SSS *nowy, nieużywany korektor zmarszczek w słoiczku (Avon) 10ml * nowy , nieużywany balsam chlodzący do ciała o zapachu pergumu Blue Rush for her Oprócz tego: TWARZ: Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka J ) PERFUMY: Federico Mahora - jakiś perfum, ale nie pamiętam nazwyCiepły, uwodzący zapach. Intrygujący. Kojarzy mu się z HYPNOSE ale to nie to J (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Avon - Szminka Ultra Moisure Rich color: Matellic Nude (z drobinkami) zostalo ok 70% Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEMAKIJAŻ OCZU: Bielenda – Jedwab i Róża (dwufazowy) – płyn do demakijażu z ekstraktami z jedwabiu i róży, seria limitowana. Użyłam jeden raz, więc zostały pewnie 124ml z 125ml DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) ODLEWKI: Gucci Envy Me Avon Today Summer Edition Avon TTA in bloom Pozdrawiam! Edytowane przez mrowkamrowka Czas edycji: 2007-04-02 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A co by cię interesowało?
Z vichy mam nową wodę termalną oraz nowy mini zestew do mikrodermabrazji (jakkolwiek to sie pisze ![]() Jeśli szukasz ciuszków to może napisz czego dokładnie...mam tego sporo w rozmiarze 40. Wtedy mogłabym zrobić zdjęcia. Ciekawi mnie ten skinset :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.