|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
do wizażanek i ...wizażowców (?):D
Staram się cały czas być na bieżąco i czytać Wasze posty, ale z pisaniem na forum to różnie ostatnio wychodzi... Notoryczny brak czasu
![]() ![]() Przede wszystkim Będę miała dzidziusia !!! ![]() ![]() ![]() Cieszę się razem z mężusiem jak nie wiem co ![]() ![]() Kupiliśmy też mieszkanie, ale wprowadzamy się dopiero we wrześniu. Tak nie bardzo mamy pieniążki, żeby je trochę odświeżyć, ale i tak się cieszymy ![]() A ja mam już swój gabinet kosmetyczny ![]() ![]() Teraz oczywiście mam 150 powodów do zamartwiania się (w tym jestem ekspertką). Oczywiście dzidziuś, i spłata mieszkania i czy gabinet się rozwinie, żeby chociaż nie trzeba było dokładać - bo niedługo nie będzie z czego. No i teraz będę musiała kogoś zatrudnić, a na razie nie mam za co ![]() Ale generalnie jestem optymistką, więc staram się umartwiać jak najkrócej ![]() Zaraz będę szukać wszystkich wątków "ciążowych", ale tutaj też będę wdzięczna za różne rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: do wizażanek i ...wizażowców (?):D
Gratulacje dla Ciebie Twojego męża ni i dzidziusia of kors
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ojej, super
![]() ![]() My też chyba niedługo zaczniemy czekać na taką "wpadkę kontrolowaną" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Re: do wizażanek i ...wizażowców (?):D GRATULACJE DLA OLENCJI IMEZA !!!!!!!
GRATULACJE OLENCJO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Hej Olencjo!!
A ja znowu z cafe ![]() Witaj w klubie przyszłych mam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Byłam dzisiaj na USG i moje Maleństwo ma 0,5 cm !!! ![]() ![]() Asieńko, wiem, że Ty już prawie w piątym miesiącu - jeżeli coś mi się nie pomerdało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.