|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam Normaderm, Ziaja, Hydraphase XL
Witam
Na mojej liście kosmetyków do kupienia znajdują się: - krem hydraphase XL lekki lub bogaty (mogą być miniaturki!!) - tonik Normaderm Vichy - żel Normaderm Vichy - żel Czarny Bez Ziaja - żel z AHA BioBalans Ziaja ale zanim wybiore sie na zakupy postanowiłam poszukać ich u was ![]() Pozycje na czerwono są pilnie poszukiwane ![]() Lista kosmetyków do wymiany: 1. Próbki/miniaturki 5ml Bioderma Hydrabio formuła lekka i bogata 2. Nivea Visage miniaturka 25 ml 2x mleczko do demakijażu niebieskie 3. Nivea Body miniaturka 30ml 2x mleczko do ciała granatowe 4. Nivea Body miniaturka 30ml kuleczka DRY powyższe miniaturki są nowe i nieużywane 5. Timotei Shea+Bambus - szampon do włosów długich i półdługich, 300ml, zostało ok 25% (??) 6. Lirene City Matt - matujący podkład wygładzający Toffee - jeszcze go trochę zostało (ok 15%??) próbki/miniaturki zapachów: DAMSKIE próbki org: 1. Boss Femme (nie ma pojemności, ale jest duża) 2. Lacoste Inspiration z atomizerkiem psiknięta pare razy próbki zrobione w Sephorze: Kenzo Jungle Chanel Chance - kilka razy użyta Chanel (??) White Notes mam również próbki podkładu Isa Dory Hydralight ( srednio-ciemne ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-04-08 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.