|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Filtr IWOSTIN 25 i dolna półka, pomóżcie się pozbyć :)
1. Iwostin Solecrin 25, zostało z 90% kilka razy tylko użyłam, nawet pudełko mam
![]() ![]() 2. Garnier Czysta Skóra A krem nawilżający usuwający niedoskonałości skóry na noc, zostało ok 30 % - nieaktualne 3. Krem pichtowy Profarm na noc. Użyty kilka ray, spokojnie 85 % jest. - nieaktualne 4. Ziaja Phytoaktiv krem na noc regenerujący do cery naczynkowej, 70 % 5. Tonik Garniera Czysta Skóra , zostało jakieś 40 % 6. Maybelline Pure Makeup podkład w kolorze 20 cameo (najjaśniejszy), jest ponad 70 % - nieaktualne Szukam: Każdej ilości acne dermu jakichś kremów nawilżających również z dolnej półki ![]() Ostrożnie podchodzę do zakupów, dlatego tylko tyle mam na wymiankę... Edytowane przez neitka Czas edycji: 2007-04-12 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtr IWOSTIN 25 i dolna półka, pomóżcie się pozbyć :)
chętnie wymienie się za Iwostina,zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Iwostin i krem pichtowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie za wiele żadasz,tylko ze Nivea w trakcie wymiany...Avon wolny i moze znajdziesz cos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oki to avon i johnson holiday skin za Twoj Iwostin,pasuje mi taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
2. Garnier Czysta Skóra A krem nawilżający usuwający niedoskonałości skóry na noc, zostało ok 30 %
3. Krem pichtowy Profarm na noc. Użyty kilka ray, spokojnie 85 % jest. 6. Maybelline Pure Makeup podkład w kolorze 20 cameo (najjaśniejszy), jest ponad 70 % to bym chciała najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.