|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Efekt falownicy po trwalej?
Mam takie malutkie ale to malutenkie pytanko
Tak jak w tytule: Czy mozna zrobic trwala wygladajaca jak po falownicy? Bo STRASZNIE mi sie takie wloski podobaja (narazie mam za krotkie wlosy na taki fryz ) i nie wiem czy zastanawiac sie nad trwala czy tez moze zbierac na dobra falownice. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Efekt falownicy po trwalej?
Mi się wydaje, że można
Musisz się popytać w jakimś salonie, każdy fryzjer na pewno będzie wiedział. A o trwałej możesz tutaj poczytać, myślę, że coś wywnioskujesz w gąszczu informacji http://www.wizaz.pl/kurs_fryzury_trwala_ondulacja.php
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Efekt falownicy po trwalej?
właśnie też się zastanawiałam... dowiedziałaś się czegoś ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Tak jak w tytule: Czy mozna zrobic trwala wygladajaca jak po falownicy? Bo STRASZNIE mi sie takie wloski podobaja (narazie mam za krotkie wlosy na taki fryz
) i nie wiem czy zastanawiac sie nad trwala czy tez moze zbierac na dobra falownice. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi 

Musisz się popytać w jakimś salonie, każdy fryzjer na pewno będzie wiedział. A o trwałej możesz tutaj poczytać, myślę, że coś wywnioskujesz w gąszczu informacji