|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Czy to możliwe?
Otóż zastanawia mnie następująca kwestia:
Przytyłam 3 kg w krótkim czasie po czym zmierzyłam swój obwód bioder, ud i talii po czym stwierdziłam, że absolutnie nic mi nie przybyło, natomiast jeżeli chodzi o biust to owszem. Dodam, iż przed przytyciem codziennie robiłam ćwiczenia właśnie na biodra, uda i talię. Czy faktycznie to możliwe, że te 3 kg znalazły się w biuście? Naprawdę nie wiem, co jest grane. Przepraszam, jeżeli komuś mój post wyda się totalną głupotą, ale musiałam zapytać... ![]() Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
#3 |
|
♥
|
Dot.: Czy to możliwe?
troche nie rozumiem na dietetyce narzekasz sie zgrubłas ze teraz ista masakra jest a tutaj piszesz ze te kg poszły ci w biust i ze nigdy nie przytyłas prócz biusta ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

po czym zmierzyłam swój obwód bioder, ud i talii po czym stwierdziłam, że absolutnie nic mi nie przybyło, natomiast jeżeli chodzi o biust to owszem. Dodam, iż przed przytyciem codziennie robiłam ćwiczenia właśnie na biodra, uda i talię. Czy faktycznie to możliwe, że te 3 kg znalazły się w biuście? Naprawdę nie wiem, co jest grane.