|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ktoś z Warszawy chętny na kurs angielskiego?
Cześć!
Ja tak chyba z nietypową sprawą.. może ktoś jest zainteresowany kursem j.angielskiego na poziomie B2 w Warszawie? Chcę podszkolić angielski, ale obawiam się, że nauka jedynie w domu może mi nie wystarczyć. Zastanawiam się nad jakimś kursem w szkole językowej, jednak czuję się trochę zniechęcona przez różne aspekty (m. in. to, że w szkole językowej trzeba się "związać umową" na jakiś czas, a co jeżeli dana szkoła nie będzie mi odpowiadać? lub to że grupowe zajęcia mogą nie motywować wystaczająco - np. jeżeli nie zdąże się przygotować, to przecież jest jeszcze 5 osób, więc może to nie ja będę odpytana ![]() Także może jest ktoś na forum, kto ma podobne dylematy, w dodatku jest z Warszawy, obecnie posługje się angielskim gdzieś na poziomie B1+,B2 i szuka kompana do nauki? Można by zapisać się wspólnie do jakiegoś lektora/korepetytora lub obmyślić inny wspólny plan nauki! Ewentualnie czy ktoś zna dobrego i relatywnie niedrogiego lektora lub gorąco poleca jakąś szkołę językową? Najlepiej Mokotów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ktoś z Warszawy chętny na kurs angielskiego?
Szkoła powinna zawsze dać możliwość wypowiedzenia umowy za jakimś okresem. To raczej standard. Chociaż w różnych szkołach różnie to bywa. Na 100 procent przed podpisaniem dokumentu warto najpierw zaznajomić się z treścią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.