|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nieproporcjonalnie duży brzuch
Witam,
Problem moj ma korzenie jeszcze we wczesnym dziecinstwie, kiedy to rozwinęla się u mnie niezbyt powazna ale troche widoczna krzywica- żebra wystają mi nadnaturalnie, poniezej brzuch jest płaski, jeszcze nizej wyraźnie wydęty i zaokrąglony. Do tego bardzo łatwo tłuszcz gromadzi mi się w okolicach boczkow. Rzecz w tym ze ćwiczę dość dużo, nie przejadam się, ogólnie jestem szczupla i wysportowana, nie chciałabym wiele zmieniac w sylwetce, poza właśnie tym nieszczęsnym brzuchem. Bardzo ciężko mi cokolwiek w tych okolicach spalic, chociaz się na nich koncentruję (szczegolnie podczas trenowania pilates). Do tego wzdęcia i gromadzenie wody. Wiecie jakich produktow spozywczych powinnam unikac? Jaki sposob zywienia stosowac? Inne magiczne sposoby? ![]() Nie zawsze mam oponkę, ale po kazdej diecie efekt jojo coraz bardziej mnie zniechęca do robienia czegokolwiek (w koncu problem nie jest taki wielki). Mimo wszystko chcialabym sprobowac. Kiedys stosowalam diete South Beach- byly efekty, nie chcialabym jednak tym razem spasc z biustu- są jakies sposoby zeby tego uniknąc? Co z roslinnymi środkami przeczyszczającymi, powinnam ich uzywać? Ale się napisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nieproporcjonalnie duży brzuch
Moze odtluszczyc troche cialko. Pocwiczyc 6 Weidera, albo cos typowo na dolne partie brzucha.
Do odtluszczenia, intensywny taniec, albo biegi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: nieproporcjonalnie duży brzuch
Probowa³am 6 Weidera, ale po 20 dniu mia³am tragicznie nadwyrêzone plecy, miêsien prosty siê wzmocni³, sporo jednak nie spalilam. W pilates podoba mi siê to ¿e nie ma przyrostu masy miêsniowej na brzuchu. Sprobuje tanca/ biegow, dzieki.
Coz radzicie w kwestii jedzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.