|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rochas ALCHEMIE oddam
Wymienię Alchimie (jest jej 2/3 z 30ml edp) z oryginalnym kartonikiem, kupioną zimą, na Wasze "ostatki" z wysokopółkowej albo aptecznej pielęgnacji.
pozdrówki i czekam joda Edytowane przez joda Czas edycji: 2007-04-20 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rochas ALCHEMIE oddam
joda, a do jakiej cery szukasz pielęgnacji?
czy poza nią nic Cie nie skusi? kolorówka lub inne zapachy? zapraszam do swojego watku - ponieważ jestem zdecydowana na Alchemię, w razie gdybyś nie znalazła niczego w moim wątku, będę szukać jeszcze czegoś w swoich "zachomikowanych" zasobach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Aniu, wlasnie przegladalam Twoj wątek zanim tu u mnie napisalas.
W oko mi wpadl krem Clinique Superdefense, L`oreal do loków i jeden z cieni - beżyk E. Lauder. Co z tego moglabys mi zaproponowac za Alchemię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
joda
![]() wszystkie kosmetyki, które "wpadły Ci w oko", są na razie aktualne, aczkolwiek nad wszystkimi - to naprawdę nieprawdopodobne ! - trwają zaawansowane negocjacje ![]() napisz mi, jodo, co konkretnie widziałabyś najchętniej na wymianę za swoją Alchemię i będziemy myśleć ![]() Poza wątkiem - skoro interesują Cię cienie - mam jeszcze zachomikowany naturalny jasny brązik Clinique (kolor Sierra glaze). Jeśli chodzi o cień EL, to na powiece daje on efekt naturalnego rozjaśnienia, nie jest beżowy (a na taki wygląda w opakowaniu) Czy masz mozliwość zrobienia fotki posiadanego prze siebie egzemplarza zapachu? PS. Masz przepiekny avatar; klimatyczny, klimt-atyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie Alchimie. Na wymiane moge zaproponowac: - Clinique moistere surge light ( krem z pompka uzyty trzy razy, mam do niego kartonik) - krem Avene hydrance optimale spf 15 nowe, w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Aniu, gdybym miała wybierac, to Superdefense przydałby sie bardzo. Czy ktoś go już u Ciebie zaklepał na 100%? Bo ja jestem zdecydowana.
Jesli chodzi o zdjęcie - to mogę zaproponować tylko taką opcję: robię zdjęcie komórką i wysyłam do Ciebie MMS. Dzięki za docenienie avatarka ![]() ![]() ![]() Femme Fatal - Twój Clinique też wchodzi w grę. Ale Ania była pierwsza, rozumiesz pewnie, że poczekam na jej odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Z perfum proponuje:
-Green Tea 50ml NOWE - Le Basier Lalique 27ml/30ml - Spiced Tea 50ml NOWE - Cerutti Image 30 ml NOWE -Xpose zielone Glamour nowe 50ml oraz to co w moim watku Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem uczciwą kontrahentką - gdyby Superdefense był zaklepany na 100% to w życiu nie proponowałabym go innej wizażance ![]() Ja generalnie jestem zdecydowana na wymianę, ale skoro to Targowisko, to ponegocjować wręcz należy ... ![]() A więc ... czy rozmawiamy o wszyskich trzech słoiczkach Superdefense, czy też w rachubę wchodziłaby jakaś kombinacja kosmetyków, które wpadły Ci w oko? Na PW podaję numer swojej komórki (będę baaardzo wdzięczna za fotkę) i już teraz oficjalnie deklaruję, że koszt MMS-a spłacę jakąś fajną zapachową próbką ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-04-20 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
już się spóźniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
jodo
![]() potwierdzam :yupi: warunki wymiany są następujące: za Alchemię (ok. 20/30 ml) oddaję słoiczek Superdefense (15 ml, nowy,świeży, nieotwierany) + krem Loreal Prefessionnel tecni.art curl memory down cream + minicień EL Tea Biscuit nowy jeśli to jest ok - szczegóły wymiany (termin i sposób wysyłki) ustalimy na jakimś prywatnym kanale ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-04-20 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.