|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mieszanki ziołowe- kto pije?
Jestem ciekawa czy ktoras z Was probowala pic mieszanki ziolowe? Najlepiej takie z zalecenia lekarza, ktore maja za zadanie poprawic przemiane materii itp? Slyszalam ze ziola dzialaja dobrze, tylko powoli...Wiadomo ze sa zdrowsze od tabletek, zreszta dawniej ludzie tez leczyli sie ziolami
![]() Jestem ciekawa efektow Waszych... I mam pytanko - czy przy piciu takich ziol mozna dodatkowo pic np.czerwona herbatke ale typu System Slim Figura?
![]() |
#2 |
*sportaddict*
|
Dot.: Mieszanki ziołowe- kto pije?
Wydaje mi się, że od samych ziół - bez diety i ruchu - nie można oczekiwać cudów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mieszanki ziołowe- kto pije?
Oczywiscie ze same ziola nic nie dadza!!! Tak samo jakbym np.uzywala tylko kremu itd.
Pije ziola juz od jakiegos czasu, mialam zalecone od lekarza. Jest to mieszanka roznych ziol, musze pic napar 2razy dziennie przed posilkiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.